Laatste alarmering:
Datum 22|06 Tijd 14:34:53 Dv Ass.ambu (tilassistentie, Afhijsen) Noordereiland Zeewolde Prio Middel Eenheid | Brandweer Veluwe West (Harderwijk) (HW ploeg 1)
maandag 25 juni 2018

MAANDAG 05|06

Aangetroffen lichaam blijkt de vermiste Savannah

Op zondag 4 juni rond 11.40 uur meldde een voorbijganger dat er in het water bij de Kronkels op het gelijknamige bedrijventerrein een lichaam lag

BUNSCHOTEN - Inmiddels is vastgesteld dat het aangetroffen lichaam de sinds donderdag 1 juni vermiste 14-jarige Savannah betreft. De familie van Savannah is hiervan in kennis gesteld. Het onderzoek wordt onverminderd voortgezet en uitgevoerd door een Team Grootschalige Opsporing (TGO).

 

Op zondag 4 juni rond 11.40 uur meldde een voorbijganger dat er in het water bij de Kronkels op het gelijknamige bedrijventerrein een lichaam lag. De politie zette direct de omgeving rond de vindplaats af en er werd een uitgebreid en zorgvuldig recherche- en forensisch onderzoek uitgevoerd. Die zorgvuldigheid was van groot belang om eventuele sporen niet te missen of onbedoeld te wissen. Een groot aantal specialisten en de politiehelikopter ondersteunden de recherche bij dit onderzoek. De prioriteit van het onderzoek richtte zich vooral op het vaststellen van de identiteit.

Locatie
Video's
Reacties
André zegt: spacer
Mijn hart huilt voor beide meisjes Romy en Savannah ik wil beide families condoleren met dit zware verlies dat met geen pen te beschrijven valt.
Ik wil de families alle sterkte toewensen met dit grote verdriet ook alle anderen vrienden en nabestaanden heel erg veel sterkte.
05-06-17 00:39
Score: 38
Selma zegt: spacer
Heel veel sterkte en steun toegewenst in dit ondraaglijke verlies voor inderdaad beide families. Onmenselijk onwerkelijk en oneerlijk. Lieve meisjes, rust zacht.
05-06-17 03:04
Score: 26
Jo zegt: spacer
Het ergste wat je als ouders kan overkomen geen woorden voor
Heel veel sterkte en kracht voor de familie vrienden van Savanna .
05-06-17 04:02
Score: 6
karinhissink zegt: spacer
ik vind het afschruwelijk wat er is gebeurd. IK wil de nabestaande heel veel sterkte wensen.
05-06-17 07:13
Score: 2
Hanny Best zegt: spacer
Wat n afschuwelijke nachtmerrie....! Wens beide families veel sterkte toe....mijn hart huilt!
05-06-17 08:15
Score: 3
Jorieka zegt: spacer
Wat vreselijk en onmenselijk wat er is gebeurt. Wie heeft het lef onschuldige jonge meisjes te beroven van hun leven?! Laat staan van de naasten van Romy en Savannah. Dit doe je niet! Blijf met je vingers van een ander af! Met oprechte medeleven wil ik de familie en vrienden van de meisjes condoleren met dit grote verlies. Ik heb hier geen woorden voor. Sterkte in deze gigantisch zware periode.
05-06-17 08:53
Score: 13
Selma zegt: spacer
Heel veel sterkte en steun toegewenst in dit ondraaglijke verlies voor inderdaad beide families. Onmenselijk onwerkelijk en oneerlijk. Lieve meisjes, rust zacht.
05-06-17 11:56
Score: 2
Ro zegt: spacer
Al dagen het lied in mn hoofd" zeg me dat het niet zo is" .... wat onmenselijk om dit als ouders en familie te moeten dragen. 'Heel veel sterkte' is wat ik in woorden hier kan schrijven, maar m'n gevoel zegt zoveel meer wat niet in woorden is uit te drukken.. Alle kracht en liefde gewenst.
05-06-17 12:13
Score: 3
Bob. Offringa zegt: spacer
Deze jonge man brengt de bloemen van mij naar de gedenk plaats van Savannah waar ze gevonden is; ik heb ook een kleindochter verloren en daarom LEEF ik intens met de OUDERS en GOOT OUDERS mee en heb ook verdriet hier van. STERKTE lieve fam. Dekker.
08-06-17 18:38
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie