Laatste alarmering:
Datum 14|07 Tijd 22:13:10 Br Bossage Dasselaarweg Groepscamping De Ban Zeewolde 254531 Incgrp Prio Middel Eenheid | Brandweer Flevoland (Zeewolde) (Bevelvoerder...
vrijdag 20 juli 2018

ZATERDAG 13|01

Slotenactie Veller met HuboXL & Nauta groot succes

Vanaf vrijdaqmiddag startte de verkoop van het universele deurbeslag met kerntrekbeveiliging en na anderhalve dag zijn er al 200 deurbeslagen verkocht

BARNEVELD - In een ruime week tijd werd de slotenactie voor de wijk Veller georganiseerd en afgelopen vrijdag werd door leverancier Nauta Group een pallet vol met deurbeslagen afgeleverd bij de Hubo-XL Voorthuizen.

 

Vanaf vrijdaqmiddag startte de verkoop van het universele deurbeslag met kerntrekbeveiliging en na anderhalve dag zijn er al 200 deurbeslagen verkocht. Als warme broodjes gingen ze over de toonbank en de voorraad is flink geslonken. De verkoop gaat volgende week gewoon verder en hierbij geldt: op is op. (Of er op korte termijn nog een nieuwe levering gedaan kan worden, is op dit moment nog niet duidelijk).

 

Op de foto staan de de personen waarmee deze succesvolle actie mogelijk werd gemaakt. Van links naar rechts Rob Brandt algemeen directeur Nauta BV, Roland Hartkamp eigenaar HuboXL en initiatiefnemer van de actie en coördinator Veilig Veller René Oosterom.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines