Laatste alarmering:
Datum 14|11 Tijd 18:22:04 Al Br Criterium Oms Horsterplein Hotel Zeewolde Zeewolde 254531 Incgrp Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zeewolde (Bevelvoerder ploeg 3)...
zaterdag 17 november 2018

WOENSDAG 31|01

Nieuw woningbouwplan voor locatie Wildzoom

Partijen vinden draagvlak belangrijk

BARNEVELD - De gemeente Barneveld en projectontwikkelaar De Bunte Vastgoed Oost B.V. uit Ede komen met een nieuw plan voor de ontwikkeling van de locatie Wildzoom. Hierbij wordt rekening gehouden met de door omwonenden gemaakte opmerkingen. De gemeente verwacht dat het nieuwe plan komend voorjaar klaar is. Het plan wordt dan eerst met de omwonenden besproken.

 

Nieuwe invulling

De afgelopen periode werd duidelijk dat er bij omwonenden onvoldoende draagvlak was voor het plan van de gemeente en Woningstichting Barneveld met onder andere de realisering van een buurtkamer. Woningstichting Barneveld heeft daarop besloten zich terug te trekken als ontwikkelaar van deze locatie. Het besluit is genomen omdat beide partijen het belangrijk vinden dat er voldoende draagvlak voor een plan moet zijn, zeker van de directe omwonenden. De gemeente Barneveld, Stichting Buurtkamer Zuid III en Welzijn Barneveld overleggen de komende tijd, nu ook het plan voor de buurtkamer is verdwenen, hoe invulling kan worden gegeven aan het ontmoeten in de buurt.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines