Laatste alarmering:
Datum 16|04 Tijd 08:20:52 Mnl_fvl Landbouwweg Zeewolde Ongeval Met Letsel. Auto/brommer. Hulpdiensten... Prio Eenheid | Politie Flevoland (Persinfo)
donderdag 19 april 2018
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 18|04

AMERSFOORT - De hulpdiensten zijn woensdag 18 april uitgerukt voor een ongeval op de kruising van de Lancering en de Rondweg Noord in Amersfoort. Daar zijn een fietser en een motorrijder met elkaar in botsing gekomen.

 

Bij het ongeval zijn de motorrijder en de fietser gewond geraakt. Meerdere ambulances zijn inmiddels ter plaatse om de gewonden te behandelen.

GISTEREN 18|04

KOOTWIJKERBROEK - Rond 17:15 uur is er een ernstige aanrijding gebeurd op de kruising Kapweg met de Graafhorstweg in Kootwijkerbroek. Een automobilist botste tegen een boom nadat hij een dame op de fiets aanreed.

 

Het letsel van de vrouw op de fiets is zeer ernstig. De traumahelikopter uit Rotterdam is opgeroepen. De ambulance maakt met de opgeroepen traumahelikopter een zogeheten Rendez Vous langs de A1 bij Hoevelaken. De automobilist raakte niet gewond. In eerste instantie leek er sprake te zijn van een reanimatie maar bij aankomst van de eerste hulpverleners bleek dit ...

DINSDAG 17|04

Barneveld - Op de Wesselseweg in Barneveld is dinsdagavond een aanrijding gebeurd. Het ongeval gebeurde rond 18.30 uur. Een vrouw op de fiets kwam in botsing met een scooterrijder.

 

De jongeman op de scooter kwam ten val en hield flinke schaafwonden aan het ongeval over. De vrouw raakte lichtgewond maar is wel naar het ziekenhuis gebracht door de ambulancedienst.


Zowel de scooter als de fiets raakte zwaar beschadigd.

1/1

DINSDAG 17|04

HARDERWIJK - Dankzij de melding van een oplettende burger is maandag 16 april een 24-jarige man uit Harderwijk aangehouden op verdenking van diefstal uit een auto.


Rond 12:30 uur kreeg de politie een telefonische melding van een verdachte situatie op een parkeerplaats aan de Nassaulaan. De melder zag dat een man in een auto stapte en even later weer uitstapte en wegliep. Hij vond het verdacht omdat hij even daarvoor had hij gezien dat een vrouw de auto parkeerde. De politie ging direct op de melding af. Aan de hand van een goed signalement en duidelijke beschrijving van de richting ...

1/1

MAANDAG 16|04

BARNEVELD - In Barneveld weten we wat het is om de beste eieren en de hoogste kwaliteit zuivel en vlees te produceren. We hebben lokaal een geweldig aanbod van (duurzame) producten. Dan is het toch ook logisch om deze producten zelf te eten? Met het tappen van het eerste glaasje lokale karnemelk heeft wethouder Gerard van den Hengel officieel het startsein gegeven voor meer lokale producten in het bedrijfsrestaurant. Hij deed dit samen met enkele lokale leveranciers, waaronder de eigenaren van kaas- en landboerderij Vanelly uit Barneveld, biologische pluimveehouderij De Lankerenhof uit ...

MAANDAG 16|04

PUTTEN - Maandag 16 april vond er een eenzijdig ongeval plaats op de A28 ter hoogte van Putten. Een bestuurder vaneen personenauto was geschrokken en belandde in de sloot.

 

Gelukkig liep de bestuurder geen ernstig letsel op. De auto is uit de sloot getakeld en afgevoerd door een berger.

MAANDAG 16|04

VOORTHUIZEN - Afgelopen zaterdag vond voor de vijfde keer het grootse evenement ‘Voorthuizen Straalt’ plaats als start van een nieuw toeristenseizoen. Met hoge bezoekersaantallen, een heerlijk voorjaarszonnetje, een positieve vibe én een gevarieerd programma is het een succesvolle editie gebleken.  

 

Stipt om 10.00 uur werd de dag geopend door de commissie van Voorthuizen Straalt met de muzikanten van Seaforth Highlanders en aansluitend optredens van gymnastiekvereniging S.S.S. Dit jaar is als subthema ‘De Franse zijn terug’ gekozen, refererend aan de Bataafse tijd ...

ZATERDAG 14|04

BARNEVELD / VOORTHUIZEN - Vroege vogels kunnen ook dit jaar weer genieten van een ontbijt in de natuur op Koningsdag 27 april. Die ochtend houdt natuurvereniging IVN Barneveld een 'Oranje' fietstocht met ontbijt.


Lengte: ca. 30 km. Onderweg korte natuurstops. Halverwege ontbijt, op een locatie waar we binnen kunnen zitten, mocht het regenen.


De natuur is 's morgens vroeg op zijn mooist. Prachtig teer groen van de beuken, ontluikende eikenbomen, berken, lijsterbes, en varens die zich ontrollen en natuurlijk het gefluit van de vogels die al uren wakker zijn. Dus eerst actief op de ...

ZATERDAG 14|04

BARNEVELD - Op zaterdag 21 april gaan we samen met jou op ontdekkingsreis in Landgoed Otelaar in Barneveld. De ontdekkingstocht is een Kinderen naar buiten activiteit van
natuurvereniging IVN Barneveld.


Als je mee wilt, moet je om 10.00 uur naar de parkeerplaats van het landgoed komen. Rond 11.30 uur komen we daar ook weer terug. De parkeerplaats ligt aan het eind van de weg naar het landgoed (zijweg van Otelaarseweg).

 

Kinderen van 8 t/m 12 jaar zijn welkom. Deelname is gratis.

 

We lopen met z'n allen door Landgoed Otelaar en komen dan van alles tegen. Bijzondere bomen ...

Meer artikelen