Laatste alarmering:
Datum 07|12 Tijd 18:09:19 Horsterweg Zeewolde Ongeval/wegvervoer/letsel, Auto/voetganger, Hulpdiensten Onderweg Prio Eenheid | Politie Flevoland (Persinfo)
zondag 09 december 2018
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 09|12

TERSCHUUR - De Whaps-App groep in Terschuur is in actie gekomen nadat een verdachte man huizen aan het fotograferen was in Terschuur.

 

De Whaps-App groep reageerde alert en waarschuwde meteen de politie. Achteraf bleek het vals alarm te zijn maar de politie is blij met de snelle actie.

VANDAAG 09|12

BUNSCHOTEN - Op zondag 9 december is er rond 12:30 uur een waterlekkage ontstaan op het industrieterrein Haarbrug-Zuid in Bunschoten. Door de lekkage kunnen bedrijven tijdelijk zonder water zitten of last hebben van bruin water.

 

Vitens kwam ter plaatse om de storing te verhelpen. De verwachting is dat de storing rond 15:15 uur verholpen is. Niet alle bedrijven hebben last van de storing, zo worden bij wasstraat Bling Bling nog gewoon auto's gewassen. Op de plek van de lekkage is weinig schade door het ontsnapte water.

VANDAAG 09|12

BARNEVELD - De brandweer is zondagmiddag druk geweest met het blussen van een boom langs het voetpad tussen Ceram en de Nederwoudseweg in Barneveld.

 

De brandweer kon de lokatie in eerste instantie niet vinden en was weer retour kazerne gegaan. Na een tweede telefoontje van de melder kon men de juiste plek vinden.

 

De brand was aangestoken met vuurwerk. Getuigen hebben twee meisjes weg zien rennen.

VANDAAG 09|12

VOORTHUIZEN - Op de A1 bij Voorthuizen is zaterdagavond een ongeval gebeurd. Rond 23:00 uur raakte een auto van de A1 ter hoogte van de Nijkerkerweg en kwam tot stilstand in de bosjes.

 

Niemand raakte bij het ongecal gewond. Het duurde ruim een half uur voordat de hulpdiensten de juiste locatie hadden gevonden. De oorzaak lijkt een combinatie van de regen en gladde banden.

GISTEREN 08|12

BUNSCHOTEN - Op zaterdag 8 december kreeg de brandweer rond 20:30 uur een melding van een schoorsteenbrand op de Dorpsstraat in Bunschoten.

 

Het duurde enige tijd voordat de brandweer de locatie gevonden had. Met behulp van een hoogwerker kon de brand geblust worden. Ook de burgermeester kwam kijken bij de brand.

1/1

GISTEREN 08|12

AMERSFOORT - Een 14-jarige pizza-fietskoerier is zaterdagavond 8 december even na 18.15 uur beroofd in de Witte de Withstraat. Hij raakte niet gewond. De politie zoekt getuigen.


Het slachtoffer moest in de straat een bestelling afleveren, maar voor de flat werd hij opgewacht door een onbekende man. Onder bedreiging dwong de man hem de opbrengst af te staan, waarna hij wegliep. De jongen fietste terug naar zijn werkgever, waar de politie werd gebeld.

 

Uw tip!
De politie is direct een onderzoek gestart. Voor het onderzoek komt de recherche graag in contact met getuigen die iets ...

GISTEREN 08|12

GARDEREN - Geheel in Dickensstijl wordt in De Beeldentuin te Garderen de jaarlijkse Winterfair Garderen gehouden. Ruim 70 standhouders zorgde voor een winterse verrassing op de Veluwe. Van 29 november tot en met 8 december was de Beeldentuin in Garderen, waar ook ieder jaar 't Veluws Zandsculpturenfestijn plaatsvindt, omgetoverd tot een prachtig en sprookjesachtig decor waarin je terug gaat naar het Engeland van 1850. Dit jaar werd de Winterfair alweer voor tiende keer georganiseerd.

 

Dit jaar trok het evenement meer dan 20.000 bezoekers! Een bandje, een koortje en nieuwe ...

VANDAAG 09|12

HARDERWIJK - De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een mishandeling op het fietspad bij de rotonde: Harderwijkerweg – Groene Zoomweg – Ceintuurbaan.

 

Dinsdagmiddag 4 december 2018 omstreeks 14:30 uur is er een scholier mishandeld door een jongen op het fietspad onder de bekende 'rotonde met de bollen'. De scholier is hierbij geslagen met een stok en is licht gewond geraakt.


De politie is op zoek naar een jongen met het volgende signalement:
- Jongen van ongeveer 16 – 18 jaar
- Licht getinte huidskleur
- Tenger postuur
- Droeg sportkleding: ...

VANDAAG 09|12

GARDEREN - De gidsen van Natuurvereniging IVN Barneveld nemen u op zaterdag 5 januari 2019 mee naar Garderen voor een ontdekkingstocht. Voor de kinderen is er een speciaal programma.

 

Na de donkere dagen en alle feestdagen even naar buiten, een frisse neus halen in de natuur. Goed voor jong en oud! Iedereen weet toch dat regelmatig de natuur in gaan, zorgt voor langere lontjes en kortere tenen? In deze tijd van stress een must!

 

Margreet neemt de kinderen mee voor een mooie tocht door de bossen met leuke opdrachten. De volwassenen gaan met Evert en Aart mee om allerlei ...

Meer artikelen