Logo 112Zeewolde

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 27 oktober 2023, 18:51

Automobilist raakt van de Spiekweg in Zeewolde en komt tegen boom tot stilstand

ZEEWOLDE – Vanmiddag vond er een eenzijdig ongeluk plaats op de Spiekweg in Zeewolde, waarbij een automobilist met zijn voertuig van de weg raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. Gelukkig raakte niemand gewond, de bestuurder kwam met de schrik vrij.

Het incident gebeurde rond 14:30 uur, toen de automobilist de controle over zijn voertuig verloor en van de weg af raakte. Het voertuig kwam met een harde klap tot stilstand tegen een boom.

De brandweer werd ter plaatse geroepen uit voorzorg, zij deden een technische check en keerde terug naar de kazerne. De bestuurder van de auto kon zelfstandig uit het voertuig stappen. De automobilist is uiteindelijk zelf naar de huisarts gegaan om zich te laten nakijken.

Een bergingsbedrijf werd opgeroepen om het beschadigde voertuig te bergen.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

112 Melding

14:29:21 27-10-23 P 1 BMD-01 HV weg letsel Spiekweg Groenewoudseweg Zeewolde 254091 254531 Korpsalarm Brandweer Zeewolde Flevoland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.