Logo 112Zeewolde

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 21 februari 2023, 12:12

Automobilist slaat over de kop na botsing met pijlwagen op de Gooiseweg in Zeewolde

ZEEWOLDE – Een automobilist is dinsdagochtend met zijn auto over de kop geslagen nadat deze achterop een zogeheten pijlwagen was geklapt. De automobilist kwam vast te zitten in zijn voertuig en moest door de brandweer uit zijn auto worden bevrijd.

Het ongeluk gebeurde rond 11.00 uur op de N305 (Gooiseweg) ter hoogte van Zeewolde in de richting van Lelystad. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en ontfermden zich over de gewonde automobilist, die op dat moment nog in zijn voertuig zat. De brandweer wist hem uit zijn benarde positie te bevrijden waarna hij kon worden overgedragen aan het ambulancepersoneel. Naast de automobilist zat er ook een hond in de auto. Deze raakte voor zover bekend niet gewond.

Vanwege het ongeluk was de N305 in de richting van Lelystad volledig afgesloten.

Het ongeluk ontstond nadat de bestuurder van de personenauto te laat opmerkte dat de pijlwagen op de weg stond en botste er vol achterop. De pijlwagen met botsabsorbeerder stond stil op de weg omdat er snoei werkzaamheden plaatsvonden. Hiervoor was een rijstrook afgesloten.

Waardoor de bestuurder de afzetting te laat opmerkte is nog onduidelijk en wordt door de politie onderzocht.

Het lokale 112 nieuws elke avond in je mailbox?

Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.


Locatie

112 Melding

11:02:03 21-02-23 P 1 BMD-01 HV weg letsel (THV: licht) N305 Re - Gooiseweg 22,7 Zeewolde 258091 254531 255131 OvD Flevoland-Noord Brandweer Regionaal Flevoland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.