Logo 112Zeewolde

Redactie misdaad 0 reactie(s) do 13 januari 2022, 20:15

Brand gesticht bij gemeentehuis in Zeewolde, wie herkent deze fietser?

ZEEWOLDE – Bij het gemeentehuis in Zeewolde is maandag 22 november 2021 brand geweest. Rond 04:00 uur kregen agenten een melding dat er een inbraakalarm was afgegaan op het Raadhuisplein. Ter plaatse zagen ze een rookpluim het gemeentepand uit komen. Door snel ingrijpen van de brandweer is het vuur snel geblust en werd voorkomen dat de brand groter werd.

Hier zie je de beelden van een man op een witte fiets, die vermoedelijk achter de brand zit. Help de politie om hem te vinden!

Het gaat om een man met een lichte huid, op een witte fiets met rode fietstassen. Weet jij meer? Geef je tips dan door via 0900-8844.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.