Logo 112Zeewolde

Redactie ongeval 0 reactie(s) wo 11 januari 2023, 10:44

Brommerrijder en e-biker gewond na botsing op de Nijkerkerbrug

Laatst bijgewerkt: woensdag 16:47 uur
NIJKERK / ZEEWOLDE – Op de Nijkerkerbrug tussen Nijkerk en Zeewolde heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een brommerrijder en een e-biker. Het ongeluk gebeurde rond 08:30 uur.

Een brommerrijder en een E-biker kwamen op de brug met elkaar in botsing waarna beide weggebruikers hard ter val kwamen en gewond raakten. De slachtoffers moesten met onbekende letsel per ambulance naar het ziekenhuis.

Door de aanrijding werd één rijstook afgesloten voor de hulpdiensten, hierdoor liep het verkeer tussen Nijkerk en Zeewolde forse vertraging op. Nadat de ambulance’s naar het ziekenhuis was vertrokken kon de weg weer worden vrijgegeven.

Omdat het ongeluk op het fietspad plaats vond bleef deze enige tijd afgesloten voor het onderzoek van de verkeers ongevallen analyse (V.O.A).

Locatie

112 Melding

08:32:14 11-01-23 Aanrijding letsel N301 - Nijkerkerweg Zeewolde Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.