Logo 112Zeewolde

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Brandweerevent 2021

7 oktober 2021 - 9 oktober 2021

Het afgelopen jaar liep alles anders dan gedacht. Het coronavirus gooide roet in veel van onze plannen. Het leven kwam er anders uit te zien en events, waaronder het Brandweerevent 2020 konden niet doorgaan. Hoewel het nog niet duidelijk is of we in oktober weer samen mogen komen en wat dan allemaal kan en mag, gaat het Brandweerevent 2021 sowieso door!

Het team is hard bezig met de voorbereidingen voor het Brandweerevent, zodat er een (online) topevenement neergezet kan worden. Elkaar inspireren en het delen van kennis staan ook dit jaar weer centraal. Dus houd 7 en 8 oktober 2021 vrij in je agenda.

Wil jij heel eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het Brandweerevent? Vul dan hier je gegevens in en ontvang de nieuwsbrief van het Brandweerevent in je mail.

Gegevens

Begin:
7 oktober 2021
Einde:
9 oktober 2021
Site:
https://www.brandweer.nl/brandweernederland/nieuwsbrief/inschrijven-nieuwsbrief

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.