Logo 112Zeewolde

Redactie misdaad 0 reactie(s) di 21 juni 2022, 17:18

Inwoner van Zeewolde aangehouden voor handel in verdovende middelen

AMSTERDAM / ZEEWOLDE – Vorige week is er in Amsterdam een inwoner van Zeewolde aangehouden geweest voor de handel in verdovende middelen. Tijdens een controle is er een grotere partij hennep bij hem aangetroffen dan gedoogd is.

Hoe herken je drugshandel en drugs dealen?

Verschillende personen lopen af en aan bij een woning of bij iemand die in een geparkeerde auto zit. Het gaat vaak om korte bezoekjes van steeds maar enkele minuten, waarna de persoon vertrekt met een tasje of een zakje.

Waar veel hennep is, zijn ook hennepplantages.

Het helpt enorm als verdachte signalen bij de politie worden gemeld. Denk hierbij aan een sterke hennepgeur, onbekende en opvallende voertuigen op bijzondere tijdstippen, uitgebreide timmeractiviteiten en bijvoorbeeld een zoemend of ronkend geluid van de afzuiging. De politie vraagt ook verhuurders om alert te zijn op ondermijnende activiteiten in hun panden. Het is van groot belang om dit gezamenlijk tegen te gaan. Melden kan via 0900-8844 of volledig anoniem via 0800-7000.

112 Amsterdam

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Amsterdam lees je in onze categorie 112 Nieuws Amsterdam. Alle 112 alarmeringen uit Amsterdam kan je live volgen via 112 meldingen Amsterdam.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.