Logo 112Zeewolde

Redactie inbraak 0 reactie(s) zo 09 januari 2022, 2:22

Mannen aangehouden met diverse soorten gereedschap, politie zoekt de eigenaren

Laatst bijgewerkt: maandag 10 jan 2022 om 16:32 uur

HARDERWIJK – Zaterdagavond 8 januari zijn er door de politie twee mannen aangehouden. Deze mannen hadden diverse soorten gereedschap bij zich welke vermoedelijk van diefstal afkomstig zijn.

Het gereedschap was nat. Ook troffen de agenten een nat regenpak aan van post NL. De politie vermoedt dat de verdachten deze avond op pad zijn geweest om goederen te stelen in Harderwijk of omgeving. De politie zoekt getuigen en de eigenaren van het gereedschap. Ben jij de eigenaar? Neem dan contact op via telefoonnummer 0900-8844.

Update
De eigenaar van het gereedschap heeft zich gemeld bij de politie.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een inbraak in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.