Logo 112Zeewolde

Redactie brand 0 reactie(s) vr 12 mei 2023, 16:59

Meerdere brandweer korpsen ingezet bij brand in Biddinghuizen

Laatst bijgewerkt: vrijdag 12 mei 2023 om 19:14 uur

BIDDINGHUIZEN – In het voormalige restaurant van park De Klink aan de Bremerbergdijk in Biddinghuizen heeft vrijdagmiddag een grote brand gewoed. De brandweer is met meerdere korpsen ter plaatse geweest.

Rond 16.15 uur kwam de eerste 112melding binnen van de brand bij de meldkamer. Deze schaalde snel op zodat er voldoende bluswater en materieel ter plaatse kwam voor de brand bestrijding. Bij aankomst van de brandweer was er sprake van een fikse uitslaande brand. Bij de brand kwam veel rook vrij wat in de wijde omtrek goed te zien was.

De brandweerlieden zijn druk bezig geweest met het bestrijden van de brand en wisten te voorkomen dat het vuur zou overslaan naar het voormalig restaurantgedeelte.

Bij de brand raakte voor zover bekend niemand gewond. De brand zou zijn ontstaan door een grasmaaier waarna de brand is overgeslagen naar het gebouw.

112 Biddinghuizen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een brand in Biddinghuizen lees je in onze categorie 112 Nieuws Biddinghuizen. Alle 112 alarmeringen uit Biddinghuizen kan je live volgen via 112 meldingen Biddinghuizen.

Locatie

112 Melding

16:18:31 12-05-23 P 1 BMD-02 BR gebouw Bremerbergdijk Biddinghuizen 255533 061541 Korpsalarm Brandweer Biddinghuizen Flevoland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.