Logo 112Zeewolde

Redactie brand 0 reactie(s) di 13 december 2022, 4:06

Meerdere explosies bij enorme brand in Zeewolde

Laatst bijgewerkt: dinsdag 04:10 uur
ZEEWOLDE – De brandweer is in de nacht van maandag op dinsdag uitgerukt voor een grote brand in een bedrijfspand aan de Landbouwweg op het industrieterrein in Zeewolde.

Om 00:57 uur kreeg de brandweer een 112 melding van brand gebouw industrie op het adres, al snel schaalde de eerste ploeg op naar Middelbrand waarna al snel grote brand werd gemaakt. Naast brandweer wagens uit Zeewolde kwamen brandweer Lelystad, Almere en Harderwijk ook ter plaatse.

De brand woedde bij het bedrijf Weevers mechanisatie b.v. Het pand is volledig verwoest door de brand. Bij de brand waren meerdere explosies te horen.

Het industrieterrein is afgesloten. Het pand kan als verloren worden beschouwd. Een naast gelegen bedrijfspand liep schade op.

Locatie

112 Melding

00:56:21 13-12-22 P 1 BMD-01 BR industrie Landbouwweg Zeewolde 254531 Brandweer Flevoland (OvD Zuid - Info)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.