Laatste alarmering:
Datum 15|02 Tijd 08:20:06 Mnl_fvl N707 - Knardijk,7 Zeewolde Ongeval/wegvervoer/letsel Fiets - Scooter Prio Eenheid | Politie Flevoland (Persinfo)
zondag 17 februari 2019

VRIJDAG 09|02

Man met wit masker overvalt DekaMarkt aan de Imkersplaats

De dader vluchtte weg in de richting van de Gruttersdreef

APELDOORN - Vrijdagavond, omstreeks 19.30 uur is een supermarkt aan de Imkersplaats in Apeldoorn overvallen. De overvaller die een wit masker droeg dreigde met een vuurwapen, of iets wat daar op leek en eiste geld van één van de kassières. De dader ging er te voet met de buit vandoor. De politie startte direct met het onderzoek. Niemand raakte gewond.

 

De politie heeft de omgeving afgezocht maar dit heeft niet geleid tot de aanhouding van de verdachte. Wél werden een aantal sporen veiliggesteld ten behoeve van het onderzoek. De politie startte vrijdagavond al met het buurtonderzoek en sprak met diverse getuigen.

 

Het voorlopige signalement van de verdachte is:

  • Man
  • Geschatte leeftijd tussen 25 en 30 jaar
  • Droeg een zwarte broek
  • Huidskleur onbekend

 

De medewerkers werden intern opgevangen door slachtofferopvang.

 

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van de overval. Mocht u opnames hebben gemaakt of andere informatie bezitten die kan bijdragen tot het oplossen van deze zaak neemt u dan contact met ons op. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

De supermarkt in winkelcentrum De Maat werd augustus vorig jaar ook al overvallen. De dader bedreigde toen caissières met een mes en wist zo geld buit te maken.

Locatie