Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 19:05:42 Bfl-01 Al Br Criterium Oms Hotel Zeewolde Horsterplein Zeewolde 254531 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Flevoland (Zeewolde) (Chauffeurs...
woensdag 13 november 2019

WOENSDAG 17|07

Politie zoekt getuigen ongeval Gooiseweg in Zeewolde

De bestuurder van de personenauto reed over de Gooiseweg vanaf de Stichtse Brug in de richting van Zeewolde

ZEEWOLDE - Bij een botsing van een personenauto met een vrachtauto op de Gooiseweg in Zeewolde is op 16 juli 2019 de bestuurder van de auto gewond geraakt. Ook raakten meerdere auto's beschadigd. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en zoekt getuigen.


Rond 16.20 uur kreeg de politie een melding binnen van het ongeluk. De bestuurder van de personenauto reed over de Gooiseweg vanaf de Stichtse Brug in de richting van Zeewolde. Het is behoorlijk druk op de weg. Vanaf de andere kant reed een vrachtwagen in de richting van Almere. De personenauto, een Mercedes, kwam op deze rijbaan terecht en botste hierdoor met de vrachtwagen. Door de botsing raakte de personenauto nog twee andere voertuigen voordat hij tot stilstand kwam. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van hectormeterpaal 37.2

 

De weg moest worden afgezet in verband met slachtofferhulp, het politieonderzoek en het bergen van de voertuigen. De bestuurder van de personenauto is naar het ziekenhuis gebracht.

 

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u het onderzoek zien gebeuren en kunt u (gedetailleerd) vertellen wat er is gebeurd? Neem contact op via telefoonnummer 0900 8844.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines