Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:05:05 Overval Bedrijf/instelling Kerkplein Zeewolde Prio Eenheid | Politie Flevoland ( Persvoorlichting )
maandag 13 juli 2020

DINSDAG 17|12

Motorrijder dodelijk verongelukt bij verkeersongeval in Biddinghuizen

Een personenauto is frontaal in botsing gekomen met een motorrijder

BIDDINGHUIZEN - Op dinsdagavond 17 december vond op de Biddingringweg een ernstig verkeersongeval plaats waarbij een motorrijder betrokken was. De motorrijder is hierbij dodelijk verongelukt.


Rond 18.40 uur reed de motorrijder, een 51-jarige inwoner van Almere, over de Biddingringweg in de richting van Harderwijk. Uit de tegemoetkomende richting naderde een personenauto bestuurd door een 36-jarige inwoonster van Dronten. Op enig moment besloot de bestuurster van de personenauto een voor haar rijdende vrachtauto in te halen waarbij zij op het weggedeelte van de motorrijder terecht kwam.

 

De motorrijder werd geraakt door de auto. Hierbij raakte hij uit balans, kwam op de andere weghelft terecht, en botste frontaal op een daar rijdende personenauto. Het traumateam kwam ter plaatse en de man werd nog gereanimeerd maar dat mocht niet meer baten.

 

Oproep getuigen
Het Tactisch Verkeersteam en de forensische opsporing Verkeer doen onderzoek naar het verkeersongeval en verzoekt eventuele getuigen zich te melden. Ook is de politie dringend op zoek naar de bestuurder van de vrachtwagen die werd ingehaald. Men kan zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Reacties
Jeffrey janse zegt: spacer
Wij zijn dringend opzoek naar de vrachtwagenchauffeur die de andere motorrijder (mijn schoonvader)
Heeft bijgestaan want wij willen deze chauffeur heel erg bedanken voor wat hij heeft gedaan
25-01-20 21:20
Score: 1
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines