Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:54:49 Bmd-01 Reanimatie Fitislaan Zeewolde 254531 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Flevoland (OvD Zuid - Info)
donderdag 03 december 2020

ZONDAG 12|01

Gewonde en aanhouding bij conflict in Dronten, traumahelikopter ingezet

Het mobiel medisch team bood assistentie waarna het slachtoffer per ambulance naar een ziekenhuis is gebracht

DRONTEN - Op zondag 12 januari zijn de hulpdiensten even voor 15:30 uur opgeroepen voor een mogelijk steekincident aan de Kampanje in Dronten.

 

Eén persoon raakte gewond bij het incident. Volgens de politie ging het om een ruzie en lag de aanleiding in de relationele sfeer. Of er daadwerkelijk gestoken is, is onduidelijk. De politie hield ter plekke een man aan en heeft de verdachte naar het politiebureau gebracht.

 

De hulpdiensten gingen ter plaatse een woning binnen. Daar werd het slachtoffer enige tijd behandeld. Ook een traumahelikopter landde ondertussen op een grasveld in de buurt. Het mobiel medisch team bood assistentie waarna het slachtoffer per ambulance naar een ziekenhuis is gebracht. Over de toestand van het slachtoffer is momenteel niets bekend.

 

De politie heeft een gedeelte van de straat met linten afgezet. De recherche doet momenteel in en rond de woning onderzoek naar wat er zich daar precies heeft afgespeeld.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines