Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:00:14 Bfl-01 Oms Brandmelding Philadelphiazorg Kastanjelaan Kastanjelaan Zeewolde 254531 Prio Hoog Eenheid | Chauffeur 1 Brandweer Zeewolde Flevoland
woensdag 27 mei 2020

ZATERDAG 14|03

Patiënt St Jansdal Harderwijk overleden aan gevolgen coronabesmetting

De overleden patiënt in Harderwijk is de eerste dode in Gelderland

HARDERWIJK - In het St Jansdal ziekenhuis in Harderwijk is een patiënt overleden die besmet was met het coronavirus. Dat bevestigt woordvoerder Linda Heller namens het ziekenhuis. Het gaat om een oudere patiënt met onderliggend lijden, zegt het ziekenhuis. De leeftijd van de persoon wil men niet noemen.

 

De GGD Noord- en Oost-Gelderland laat zaterdag eveneens weten dat een patiënt 'in de regio' is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus.

 

De overleden patiënt in Harderwijk is de eerste dode in Gelderland. Landelijk zijn inmiddels twaalf mensen gestorven aan corona.

 

Eerder werd bekend dat drie medewerkers van het St Jansdal ziekenhuis besmet waren met het coronavirus. De besmettingen hebben vooralsnog geen gevolgen voor de patiëntenzorg in het St Jansdal. Wel heeft het ziekenhuis extra voorzorgsmaatregelen genomen om patiënten en medewerkers te beschermen en zo de kans op het overbrengen van het virus te verkleinen.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines