Laatste alarmering:
Datum 24|01 Tijd 18:51:52 Bmd-01 Dier Op Hoogte Houtwal Zeewolde 254151 Prio Middel Eenheid | Brandweer Flevoland (Almere-Veluwsekant)...
woensdag 27 januari 2021

DONDERDAG 18|06

Vermoedelijke inbreker Dronten sliep al weken in het bos

Er was al langere tijd onrust onder de campinggasten

DRONTEN - Naar aanleiding van een inbrakengolf op camping 't Wisentbos en bij de scouting aan de Gildepenningdreef in Dronten, heeft de politie eind vorige week een 39-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Agenten van het Woninginbrakenteam (WIT) hebben de zaak in onderzoek. De man wordt verdacht van meerdere inbraken.

 

Het gaat hierbij om drie inbraken in een voortent van een caravan, door middel van het opensnijden van het raam. Daarnaast een inbraak in een tent en een vermoedelijke vernieling van een lamp op een schuurtje. Ook wordt hij verdacht van een inbraak bij de Scouting aan de Gildepenningdreef in Dronten.


Er was al langere tijd onrust onder de campinggasten. Na de in verzekering stelling van de man zit hij op last van de Rechter Commissaris nog 14 dagen in bewaring. De man werkte in Nederland en was sinds een tijd zonder werk door een ongeluk. De man sliep vermoedelijk al twee weken in het bos.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant