Laatste alarmering:
Datum 01|08 Tijd 09:46:58 Bfl-01 (kleine Br) Br Scheepvaart (recr-/pleziervaart) Baardmeesweg Zeewolde... Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zeewolde (Bevelvoerder ploeg 3)...
woensdag 05 augustus 2020

ZONDAG 28|06

Zwarte rookwolken uit magazijn op bedrijventerrein in Apeldoorn

De brand zorgt voor grote rookwolken boven het bedrijventerrein en trekt veel bekijks

APELDOORN - Op een bedrijventerrein in Apeldoorn woedde zondagavond een brand in een kledingmagazijn. Het vuur ontstond in een haag en is naar binnengeslagen, meldt de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland. De vlammen sloegen hoog uit het pand.


De brand werd even voor 20.30 uur opgemerkt in een haag aan de Jean Monnetpark. Al snel werden meer brandweerwagens opgeroepen, omdat het vuur oversloeg naar het naastgelegen kantoorpand.

 

De brand is opgeschaald naar het sein 'grote brand'. Er zijn drie blusvoertuigen, een watertankwagen en een hoogwerker ingezet om het vuur te bestrijden.

 

De brand is in een magazijnruimte met kleding. Door deze brandende kleding is er rookontwikkeling. Brandweer bestrijdt de brand vanaf de buitenkant. De brand zorgt voor grote rookwolken boven het bedrijventerrein en trekt veel bekijks. De politie roept mensen op om weg te gaan, omdat ze de doorgang voor de brandweer versperren.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant