Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:09:15 Bmd-02 Br Wegvervoer (auto) Pluvierenweg Zeewolde 067231 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Harderwijk (Hierden) (Bevelvoerder)...
zaterdag 31 juli 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 05|07

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op de Berencamperweg in Nijkerk

Bij het ongeval waren twee auto’s en een fietser betrokken

NIJKERK - Zondagmiddag 5 juli rond 17.00 uur heeft een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Berencamperweg - N301 in Nijkerk.

 

Bij het ongeval is één auto op zijn kant terecht gekomen nadat deze door de berm was geschoten. Brandweer Nijkerk is ter plaatse omdat er mogelijk slachtoffers bekneld zitten. Op het moment dat één van de auto's door de berm heen schoot heeft deze een passerende wielrenner geschept die gewond in de berm ligt. Twee traumateams werden per helikopter ingevlogen voor assistentie van de hulpdiensten met de verzorging van de slachtoffers. De politie sprak eerder van een dode, maar dat blijkt niet zo te zijn.

 

De Nijkerkersluis N301 is voor al het verkeer richting,- en vanuit Flevoland volledig afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht.

 

Update

In totaal zijn er 4 gewonden. Bij het ongeval waren twee auto's en twee fietsers betrokken. De inzittenden van één van de auto's, een 22-jarige vrouw uit Baarn en een 17-jarige jongen uit Bunschoten-Spakenburg, zijn zwaar gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

 

Ook de fietsers, twee mannen van 64 en 38 jaar uit Harderwijk, hebben de nacht in het ziekenhuis doorgebracht. 

Video's
Reacties
Lucas zegt: spacer
Waar komt die tweede gewonde fietser opeens vandaan?
07-07-20 08:01
Score: -2
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines