Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 11:13:14 Zeewolde (directe Inzet Ambu: Dia) 41374 Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-187

Ambulance 14-187

zaterdag 05 december 2020

VRIJDAG 04|09

Politie waarschuwt voor Irish Travellers in de regio

Engelssprekende klusjesmannen bieden verschillende diensten (klussen) aan de deur of middels flyers aan

REGIO - De politie heeft de afgelopen dagen weer meerdere meldingen ontvangen over Engelssprekende klusjesmannen, veelal afkomstig uit Ierland. Deze "Irish Travellers" bieden verschillende diensten (klussen) aan de deur of middels flyers aan. Het advies: ga niet in op deze spontane voorstellen om klusjes te doen. Betaal ook geen voorschot! Het aanbod lijkt vaak een mooie aanbieding maar gaandeweg komen er altijd 'onvoorziene' kosten bij en komt de rekening altijd vele malen hoger uit.


Twijfel of het om een legitiem bedrijf gaat? Vraag naar het ondernemingsnummer (KVK-nummer), legitimatiebewijs en een schriftelijke en gedetailleerde offerte. Als personen op deze wijze hun diensten aanbieden, neem dan direct contact op met de politie via 0900-8844.


Bij bedreiging of anderszins sprake van spoed, belt 112. Let ook op alleenstaanden en/of ouderen in uw wijk of buurt. Daders gaan geraffineerd te werk en kiezen hun slachtoffers zorgvuldig. Als u gelegenheid heeft om foto's te maken kan dit helpen bij de opsporing. Mocht u signalen hebben waar deze personen verblijven, vaak zijn dit recreatieparken of campings, dan hoort de politie dat graag.


Een gewaarschuwd mens telt voor twee.

Foto's
1/1
Reacties
Marcel zegt: spacer
Dat zou de eerste keer zijn dat je iets terug hoort van de politie. Dus vraag ik mij af of dat wel enige nut heeft.
05-09-20 16:43
Score: 0
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines