Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 11:53:16 Bmd-03 Hv Weg Letsel Afrit A27 Re - Almere Hout,0 Zeewolde 254171 Prio Hoog Eenheid | Beroeps HV Brandweer Almere-Stad Flevoland
maandag 19 april 2021

DONDERDAG 12|11

Helm van motoragent gestolen tijdens inzet in Dronten

Heeft u deze helm ergens gezien, of weet u wie verantwoordelijk is voor het wegnemen ervan?

DRONTEN - In de nacht van woensdag op donderdag 12 november 2020 tussen 01.00 en 02.00 uur waren agenten bezig met een melding van geluidsoverlast aan de Schouwstraat in Dronten. Eén agent was daar aanwezig op de motor en plaatste zijn helm op zijn motor om vervolgens in gesprek te gaan op het overlast adres. Bij terugkomt bleek de motorhelm tot zijn verbazing weggenomen.


Heeft u deze helm ergens gezien, of weet u wie verantwoordelijk is voor het wegnemen ervan? Meld dit dan via 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

 

Update

De helm is inmiddels terug gevonden in het bos tussen de Wolken en de Lijzijde. De eerder weggenomen helm was nog droog en leek daar kort geleden neergelegd.


De persoon die de helm daar heeft achtergelaten heeft de helm nog proberen te beschermen met een deken. Maar we weten niet wat er met de helm gebeurd is in de tussen tijd en beschouwen de helm als verloren.


De helm is inmiddels vervangen voor een nieuwe. Zonde geld, deze nutteloze actie.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines