Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 11:00:52 Zeewolde 31416 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 14-184

Ambulance 14-184

zondag 20 juni 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

MAANDAG 14|12

Enorme drukte in de winkels vanwege harde lockdown

Winkelstraten stromen vol, schappen raken leeg

REGIO - De verwachte lockdown zorgt voor topdrukte in veel winkelgebieden door het hele land. Maandagmiddag staan er lange rijen voor de winkels. Veel mensen doen nog even snel kerstinkopen.

 

Het kabinet bereidt een vergaande lockdown voor waarbij bijna alles tot en met 19 januari dicht gaat: van scholen tot niet-essentiële winkels tot musea tot kapsalons tot theaters. De maatregelen gaan vannacht om twaalf uur al in, om een run op winkels morgen te voorkomen. Contactberoepen zoals kappers en massagesalons moeten ook stoppen, en mensen moeten zo veel mogelijk thuis blijven. Ook sportscholen gaan dicht.

 

Scholen moeten vanaf woensdag hun deuren sluiten, en op online onderwijs overstappen. Premier Rutte spreekt het land vanavond om 19.00 uur toe over de vergaande maatregelen.

Reacties
Anoniem zegt: spacer
Lekker bezig jongens! Zo zitten we in 2092 nog met dit virus. Als we in oorlog komen, is Nederland de eerste die zichzelf kapot maakt zonder dat er ook maar iemand hier het land binnen valt.
14-12-20 16:05
Score: 15
Annie zegt: spacer
Waar zijn ze in hemelsnaam mee bezig. Ze snappen de ernst van de situatie dus nog niet.
14-12-20 16:34
Score: 16
simon zegt: spacer
Kan alleen maar zeggen,wat een idioten, voor een boel mensen zou het inderdaad goed zijn als ze thuis opgesloten worden zodat wij diegenen die zich wel aan de regels hebben gehouden ook een keer naar bijvoorbeeld de kinderen en kleinkinderen kunnen gaan.
14-12-20 16:55
Score: 12
Anoniem zegt: spacer
Echt verbazingwekkend al die mensen die daar weer lopen te winkelen. Zo hebben we over een aantal dagen weer oplopende cijfers. Of het voor hen niet geld. K zou dr ook wel weer eens op uit willen maar k gebruik mn gezonde verstand maar dit is echt idioot gedrag
14-12-20 23:23
Score: 7
Reactie van P. Bakker heeft een slechte score. Toon reactie
Score: -11
Grafieklezer zegt: spacer
Nou P Bakker ik denk dat u nog wat statistiek lessen nodig heeft.

Wanneer de grafiek bekijken vanaf februari zien we inderdaad dat er veel meer ziekenhuis opnames zijn in deze golf. De situatie is dus kritischer.

En inderdaad er zijn gelukkig minder doden, wat is uw punt?
16-12-20 14:18
Score: 3
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines