Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 13:06:28 Bmd-01 Hv Overig (gas Lekkage) (buiten) Schollevaarweg Zeewolde 256091 254531 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Zeewolde (Vrijwilligers ploeg 3)...
vrijdag 07 mei 2021

Dankzij onze (lokale) adverteerders is dit artikel gratis te lezen. Koop lokaal en steun deze ondernemers!

ZONDAG 11|04

Zoekactie naar vermiste 27-jarige kanoër uit Ermelo gestaakt

De brandweer uit Zeewolde, Harderwijk en de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) zochten zaterdagmiddag al naar de man, maar zonder resultaat

ZEEWOLDE / HARDERWIJK - Hulpdiensten hebben de zoektocht naar de vermiste kanoër in het Wolderwijd bij Harderwijk gestaakt. De Kustwacht laat weten het hele gebied te hebben afgezocht. De vermiste persoon is niet aangetroffen. De kustwacht heeft de zoektocht verder gestaakt. De 27-jarige inwoner van Ermelo raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag vermist. Zaterdagochtend is zijn lege kano aangetroffen in de vaargeul.

 

De brandweer uit Zeewolde, Harderwijk en de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) zochten zaterdagmiddag al naar de man, maar zonder resultaat. Ook een helikopter en een vliegtuig van de Kustwacht speurden mee.

 

Voorbereidingen worden getroffen om maandagochtend de zoektocht te hervatten. Wederom zal dit met sonar zijn om ook onder water te kunnen zoeken.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines