Laatste alarmering:
Datum 18|02 Tijd 18:08:57 Noordereiland Zeewolde Ongeval/wegvervoer/letsel Prio Eenheid | Politie Flevoland (Persinfo)
vrijdag 21 februari 2020
TOP NIEUWS

GISTEREN 20|02

AMERSFOORT -Donderdagavond rond 19:45 uur zijn de hulpdiensten gestuurd naar een woning aan De Ontmoeting in de wijk Kattenbroek. Een vrouw was onwel geworden waarbij het vermoeden was dat de CV ketel de oorzaak was. Eerder vandaag waren diverse CV ketels in de straat vervangen waaronder van de betreffende woning. Er was een vermoeden van een defect aan de ketel met de onwelwording tot gevolg.

 

De brandweer heeft verschillende metingen verricht , waaronder door de ingeroepen adviseur gevaarlijke stoffen. Gedurende de metingen werd mevrouw onderzocht in de ambulance. De metingen ...

1/1

GISTEREN 20|02

AMERSFOORT - Op donderdag 20 februari 2020, rond 16:15 uur, heeft er een verkeersconflict plaats gevonden op de kruising Industrieweg met de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort. Naar aanleiding hiervan is één persoon aangehouden en de politie doet onderzoek.

 

De politie is op zoek naar getuigen van dit conflict. Bent u getuige geweest? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.

1/1

GISTEREN 20|02

BARNEVELD - De belastingpapieren invullen blijft een lastige klus. Kunt u wel wat hulp gebruiken? Elke dinsdag van 3 maart t/m 28 april kunnen inwoners van de gemeente Barneveld gebruikmaken van de gratis Belastinghulp in de Bibliotheek in Barneveld aan de Nieuwstraat 29. Ervaren medewerkers van Sociaal Juridisch Steunpunt helpen u met het invullen van de belastingpapieren of beantwoorden uw vragen.


Maak hiervoor een afspraak op de dinsdagen in maart en april tussen 10.00 en 13.00 uur. Dit kan telefonisch of tijdens het inloopspreekuur in de Bibliotheek. Telefoonnummer: (0342) 42 29 37. ...

1/1

GISTEREN 20|02

PUTTEN - Donderdagmiddag kreeg Dierenambulance Putten-Barneveld een melding van mensen uit Putten. Ze wilden met hun auto weg en hoorden onder het rijden gemiauw. Gestopt en er bleek een kat onder de motorkap te zitten.

 

De dierenambulance werd gebeld maar ondertussen probeerden de mensen zelf ook om de kat eruit te krijgen en dat lukte. Hij zat op de arm van degene die hem eruit gehaald had en sprong eraf onder een andere auto. Ondertussen waren medewerkers van de dierenambulance ter plaatse en moesten plat op onze buik om de kat eruit te halen. Uiteindelijk gelukt en gauw in de ...

1/1

GISTEREN 20|02

BARNEVELD - Vanaf vandaag rijden er veertig Snuffelfietsen door de gemeente Barneveld. Vrijwilligers brengen met een sensor op hun fiets onder andere de luchtkwaliteit, veelgebruikte fietsroutes en de staat van het wegdek in kaart.

 

Onder de deelnemers werd woensdagavond een cheque verloot. Wethouder Hans van Daalen en projectleider Jochem Damhuis van provincie Gelderland reikten deze woensdagavond uit aan deelnemer Mark Holmwood. Het project duurt in totaal 10 weken.

 

Meer informatie over het project Snuffelfiets is te vinden op www.snuffelfiets.nl

...

GISTEREN 20|02

BARNEVELD - Donderdagmiddag even voor 13:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een stormschade bij Zorgcentrum Elim aan de Vliegensvelderlaan in Barneveld.

 

Ter plaatse bleek dat er een boom op vallen stond aan de achterkant van het zorgcentrum. De boom was door medewerkers al vastgezet met touwen, maar hij bleef toch doorzakken. Met behulp van de hoogwerker van de brandweer zijn alle takken en de kruin van de boom afgezaagd en is de boom dusdanig ingekort dat als hij valt, dan kan hij weinig schade meer aanrichten.

 

Na ongeveer een uur kon de brandweer retour naar de ...

1/1

GISTEREN 20|02

NIJKERK - Bij de Jumbo aan het Molenplein is donderdagmiddag 20 februari een brutale winkeldiefstal vastgelegd op camera. Een, naar het lijkt jonge man, maakt achter een pilaar zijn rugtas klaar om er makkelijk spullen in te stoppen.

 

Hij lijkt te weten waar de camera's hangen aangezien hij tot twee maal toe achter een pilaar duikt. Op de beelden is goed te zien dat er snel spullen vanuit het schap de tas ingaan. De buit bestond voornamelijk uit cosmetica.

 

Informatie over deze winkeldiefstal? Neem contact op met de politie 0900-8844.

GISTEREN 20|02

BARNEVELD - Donderdagavond 5 maart is er een inloopbijeenkomst van de gemeente Barneveld over het bestemmingsplan Woudse Erven 1. Woudse Erven 1 is een toekomstige deelwijk van de wijk De Burgt. Tijdens de avond presenteren we de ‘verbeelding’ (kaart bij het bestemmingsplan) en de typologiekaart. U kunt als bezoeker vragen stellen en informatie krijgen. Ook liggen er inspraakformulieren om mee te nemen en in te vullen.

 

De bijeenkomst is van 19:00 – 21:00 uur in het Van Lodenstein College aan de Lunterseweg 94 in Barneveld.

 

Woningen Woudse Erven 1

Volgens de ...

WOENSDAG 19|02

APELDOORN - Op 20 en 21 juli vonden er in Apeldoorn twee pogingen straatroof plaats. De eerste poging straatroof vond plaats op de kruising Rijnstraat met de Oude Beekbergerweg. Hierbij raakte een 22-jarige man uit Apeldoorn ernstig gewond. De tweede poging straatroof vond plaats in het Westenenkerpark in Apeldoorn. De politie hield vandaag in het onderzoek een 17-jarige verdachte uit Apeldoorn aan.


Beide zaken zijn in het programma Opsporing Verzocht geweest en de politie heeft naar aanleiding van de uitzending een aantal tips gehad en diverse getuigen gesproken. Het onderzoek is nog ...

Meer artikelen