Laatste alarmering:
Datum 17|04 Tijd 11:48:25 Geen Inzet Al Br Criterium Oms Philadelphiazorg Kastanjelaan Kastanjelaan Zeewolde Prio Eenheid | Ploeg 1 Brandweer Zeewolde Flevoland
vrijdag 19 april 2019
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 19|04

BARNEVELD - Op het fietspad aan de Stationsweg in Barneveld zijn donderdagavond rond 18:45 uur een fietsster en een fietser met elkaar in botsing gekomen. Een meisje raakte hierbij gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

 

De jongeman raakte niet gewond.

1/1

GISTEREN 18|04

VOORTHUIZEN - Op woensdag 17 april deden negen cursisten van de EHBO-Vereniging Voorthuizen het EHBO examen. De cursisten werden geëxamineerd door het examenteam van Het Oranje Kruis en twee Lotus slachtoffers Tijdens 3 zaterdagen in maart en april hebben zij de basiskennis- en vaardigheden Eerste Hulp bij Ongevallen geleerd onder de leiding van Jan Blokzijl. Tijdens de lessen gaven Lotus slachtoffers ondersteuning. De cursus werd gegeven volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis.

 

Van de negen cursisten zijn er zeven geslaagd en zijn nu in het bezit van het diploma Eerste Hulp. ...

GISTEREN 18|04

VOORTHUIZEN - De hulpdiensten zijn donderdagmiddag omstreeks 14:45 uur opgeroepen voor een ongeval op de A1 bij Voorthuizen. Naast ambulance en politie werd ook de brandweer opgeroepen.

 

Een automobilist was met zijn auto in de vangrail beland. De inzittenden van de auto zijn onderzocht in de ambulance welke onderaan de snelweg op een veiligere plek ging staan. De brandweer heeft de auto van de snelweg afgeduwd. Hierna kon de rijbaan weer volledig worden vrijgegeven.


Tijdens het ongeval was er 1 rijstrook afgesloten. De file was aanzienlijk. De zwaar beschadigde auto is door een ...

1/1

GISTEREN 18|04

VOORTHUIZEN - Woonzorgcentrum Nieuw Avondrust uit Voorthuizen heeft opnieuw een geslaagde - en zonnige - bazaar en rommelmarkt georganiseerd. De totale opbrengst is € 4.929,74.

 

Ook dit jaar komt de opbrengst geheel ten goede aan de bewoners van Nieuw Avondrust. Het opgehaalde geld is volledig bestemd voor extra uitjes voor de bewoners van deze locatie. "Dit kunnen ook kleine uitjes zijn, bijvoorbeeld een keer naar het centrum en dan ergens koffiedrinken. Het hoeft helemaal niet groots te zijn", aldus Lia Dokter namens zorggroep ENA.

 

Van prullaria tot ...

GISTEREN 18|04

APELDOORN - Op donderdagochtend 18 april is de brandweer uitgerukt voor een vreemde lucht in een tandartspraktijk aan de Hoge Dries in Apeldoorn.

 

Bij aankomst rook men inderdaad een vreemde lucht in het pand maar was de oorzaak niet te traceren. Ook de meetapparatuur van de brandweerlieden sloeg niet aan. De tandartspraktijk hoefde niet te worden ontruimd. Omdat de brandweer niets kon meten en de herkomst van de geur niet kon achterhalen, zijn de hulpdiensten retour gegaan.

GISTEREN 18|04

BARNEVELD - Op de A30 bij Barneveld botsten donderdagmorgen 18 april een auto en een taxibusje op elkaar. De weg tussen Lunteren en Barneveld werd afgesloten.


De auto ramde na de aanrijding de vangrail en dat zorgde voor een behoorlijke ravage. Twee inzittenden raakten gewond en zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

WOENSDAG 17|04

AMERSFOORT - Op woensdag 17 april Omstreeks 08:45 uur is er een jongen met zijn minibike gecrasht op het fietspad aan de Twentseweg. De jongen was al eerder in de wijk het Soesterkwartier op de Noordewierweg gespot.

 

Op zijn weg terug zag richting de Amsterdamseweg zag hij het stoepje over het hoofd waarna hij de bosjes schampte en met een harde klap neer viel waarna hij enkele meters door gleed en op een stuk zand stil kwam te liggen.

 

De politie heeft de zaak in onderzoek en neemt de minibike welke geen kenteken heeft in beslag. De jongen is na controle van de ambulance ...

ZONDAG 14|04

APELDOORN - Op zaterdagmiddag 13 april 2019 vond er in Apeldoorn in de omgeving van de Aluminiumweg en de Laan van Westenenk een gevaarlijke verkeerssituatie plaats. Hierbij waren een motor en een personenauto betrokken.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Bel 0900-8844.

ZATERDAG 06|04

BARNEVELD – Op zaterdagochtend 20 april houdt het IVN Barneveld een wandeling speciaal voor kinderen. De wandeling vindt plaats in het Oosterbos in Barneveld.
 
Er zal gezocht worden naar dingen die met het voorjaar te maken hebben. Wellicht zien we wel jonge eendjes in de bosvijver of een mooie vlinder. We gaan kijken wat er leeft onder de blaadjes. Zijn er
al mieren en waar wonen bijen en hommels? Welke bloemen bloeien er al en waar maken vogels hun nestjes van? Door samen op ontdekkingstocht te gaan, hopen we deze en nog veel meer vragen
te beantwoorden.
 
De wandeling
...

Meer artikelen