Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 12:22:35 Bfl-04 (kleine Hv) Dier In Problemen Sporthal De Horst Horsterweg Zeewolde 254531 Prio Middel Eenheid | Chauffeur 1 Brandweer Zeewolde Flevoland
donderdag 02 juli 2020
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 01|07

BARNEVELD - De gemeente hoopt in 2021 meer zekerheid te hebben over de haalbaarheid van verschillende sportvoorzieningen. Het gaat om een te ontwikkelen atletiekbaan, skeeler- en ijsbaan, een fietscrossbaan, huisvesting voor Petanque Barneveld en de dam- en schaakvereniging BDSV, en een sporthal in Terschuur en Kootwijkerbroek. Dit jaar wil de gemeente eerst de beschikbare gemeentefinanciën goed in beeld hebben en bepaalde ontwikkelingen afwachten.

 

Vooruitlopend op 2021, is in overleg met de besturen van de betrokken verenigingen en door onderzoek al veel voorbereidend werk ...

GISTEREN 01|07

NIJKERK - Woensdagmiddag 1 juli rond 17.05 uur zijn twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen op de Ambachtsstraat - N301 in Nijkerk.

 

Eén persoon is door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Eén van de auto's zal geborgen worden door een bergingsbedrijf. Hoe het ongeval kon gebeuren, is niet bekend. Politie Nijkerk doet onderzoek.

GISTEREN 01|07

AMERSFOORT - Woensdagmiddag 1 juli rond 12.50 uur is een traumahelikopter geland voor een gewonde persoon op straat aan de Wervershoofstraat in Amersfoort.

 

Artsen van de in de straat gevestigde gezondheidcentrum hebben het slachtoffer eerste hulp verleend waarna de hulpdiensten het hebben overgenomen. Het slachtoffer is met een ambulance onder begeleiding van de trauma-arts naar het ziekenhuis vervoerd.

 

Volgens omstanders is de persoon uit het raam gevallen. Hier doet de politie onderzoek naar.

GISTEREN 01|07

HARDERWIJK - Op woensdag 1 juli is de politie druk bezig geweest met een controle aan de Parkweg in Hardereijk, naast de Sypel.

 

Er reden politiemotoren af en aan om voertuigen van de weg te halen om gecontroleerd te worden bij de parkeerplaats schuin tegenover de Sypel. Ook was er een onopvallend politievoertuig aanwezig tijdens de controle. Over de resultaten van de controle is nog niets bekend.

DINSDAG 30|06

NIJKERK - Twaalf maanden cel waarvan 8 voorwaardelijk. Dat is wat de 50-jarige Nijkerker tegen zich hoorde eisen.

 

De man reed op vrijdag 6 maart met zijn pick-up truck het stadhuis van Nijkerk binnen met veel schade tot gevolg. De man betuigde veel spijt van zijn daad maar zag geen andere uitweg meer. De schade van rond de € 64.000.- wordt ook verhaald op de man.

MAANDAG 29|06

APELDOORN - Op de parkeerplaats van de Kwantum aan de Europaweg in Apeldoorn is maandagavond een auto in brand gevlogen. De brand woedde aan de voorkant van de geparkeerde auto. De brandweer had het vuur snel onder controle waardoor erger kon worden voorkomen. De brandweer gaat uit van een technisch mankement. De auto heeft forse schade opgelopen en wordt door een berger afgesleept.

 

De eigenaar van de auto was gaan winkelen. Voorbijgangers belde de brandweer. Bij aankomst stond het motorcompartiment al volledig in brand. De brand zou zijn begonnen rondom de accu.

...

MAANDAG 29|06

PUTTEN - Maandagmiddag 29 juni rond 16.35 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden aan de Brinkstraat in Putten. Een automobilist is met zijn auto op een stilstaande camper gebotst. De man op leeftijd van de personenwagen is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

 

Vermoedelijk is de automobilist onwel geraakt waar na hij tot stilstand kwam tegen de camper. De auto is door een begingsbedrijf afgevoerd.

GISTEREN 01|07

AMERSFOORT - Op 16 juni werd aan de Ringweg-Kruiskamp een slachtoffer van een steekincident aangetroffen. De politie heeft nu twee mensen aangehouden: een 24-jarige en een 27-jarige man uit Amersfoort. Eerder werd ook al een man aangehouden.


Het steekincident vond plaats op 16 juni rond 18.30 uur. De hulpdiensten waren snel aanwezig. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. De politie zette direct alles af om sporen veilig te stellen. Op 16 juni werd ook een 24-jarige man uit Amersfoort aangehouden.

 

Het politieonderzoek ging verder. Ook werden er matrixborden ...

DONDERDAG 25|06

BARNEVELD - De alternatieve uitreiking van de Koninklijke onderscheidingen is op vrijdag 3 juli. Dan krijgen de 14 gedecoreerden uit de gemeente Barneveld alsnog hun onderscheiding overhandigd. De feestelijke bijeenkomst is in het Schaffelaartheater. Er zijn 2 sessies, waarbij de gedecoreerden ieder 5 personen mogen meenemen.

 

Door de coronamaatregelen kon de Lintjesregen 24 april niet doorgaan in de gebruikelijke vorm. Burgemeester Asje van Dijk belde toen alle 14 inwoners om hen persoonlijk te informeren over hun Koninklijke Onderscheiding. Ook ontvingen zij bloemen en een ...

Meer artikelen