Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:54:45 Bfl-01 Buiten Veerpad Zeewolde 254531 Prio Middel Eenheid | Brandweer Zeewolde (Chauffeurs ploeg 3) Flevoland
dinsdag 22 oktober 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 22|10

AMERSFOORT - Maandagavond is het glas van een bushokje vernield aan de Afrikaring in Kattenbroek. Dit gebeurde ter hoogte van huisartsenprakrijk Kattenbroek.

 

Een bewoner zag het gebeuren en is achter de drie 'jong-volwassen' jongens aan gegaan. De politie is ter plaatse gekomen en heeft uiteindelijk kunnen vaststellen wie van de drie verantwoordelijk is voor de vernieling.

1/1

VANDAAG 22|10

ZEEWOLDE - Maandagavond kreeg de politie een melding van overlast door vuurwerk in Zeewolde. Na onderzoek hielden zij een minderjarige verdachte staande. Deze verdachte had consumenten vuurwerk bij zich alsmede illegaal vuurwerk.


Vervolgens is de politie naar de woning van de verdachte gegaan en daar nog meer vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen.

 

Denk na, verpest het niet voor jezelf en helemaal niet voor een ander!

VANDAAG 22|10

APELDOORN - Op de oversteekplaats voor fietsers aan het Kanaal Noord ter hoogte van de Sluisoordlaan in Apeldoorn heeft maandagavond een ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte een man gewond.

 

Het ongeval gebeurde iets voor 22.00 uur. Een auto schepte een fietser die de weg wilde oversteken. Ondanks hard remmen kon de bestuurder van de auto een botsing niet meer voorkomen. Politie en ambulancedienst kwamen met spoed ter plaatse. De fietser, een man, liep beenletsel op en moest voor verdere behandeling mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Wel ...

1/1

GISTEREN 21|10

De media staat er de laatste tijd vol van: de (niet) leverbaarheid van geneesmiddelen. Maar als u zelf regelmatig in de apotheek komt heeft u dit wellicht ook al gemerkt. Veel geneesmiddelen zijn niet of moeilijk leverbaar en u krijgt vaak een ander doosjes dan u gewend bent. Maar hoe komt het nu eigenlijk dat onze medicijnen zo slecht leverbaar zijn?

 

Zoals zo vaak heeft de oorzaak met geld te maken. In Nederland maken de meeste zorgverzekeraars gebruik van het zogenaamde 'preferentiebeleid'. Dat betekent dat er van een bepaald geneesmiddel maar één merk vergoed wordt. Dat middel ...

GISTEREN 21|10

PUTTEN - Op de Veldhoefweg in Putten heeft maandagmiddag rond 16.10 uur een ongeval plaatsgevonden. Een fietsster raakte ernstig gewond toen ze werd aangereden door een buggy. Hulpdiensten rukten groots uit waaronder een traumahelikopter. Twee ambulances kwamen ter plaatse om hulp te bieden aan het slachtoffer.

 

Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar een afgesproken plaats waar ook de helikopter ging landen. Deze landde in de buurt van de afslag A28 aan de Berencamperweg in Nijkerk. De MMT arts zou dan in de ambulance stappen om de medische zorg te onder ...

1/1

GISTEREN 21|10

VOORTHUIZEN - Sneller dan verwacht is de schatkist van Zed & Sop vandaag gevonden door de familie van Roekel. Van harte gefeliciteerd jullie hebben een volledig gratis A-diploma traject gewonnen. 

 

De schat lag verstopt bij het parkeerterrein van de Oranje vereniging in Voorthuizen.

GISTEREN 21|10

AMERSFOORT - Maandagmorgen heeft een jongeman een hond gevonden die vast gebonden zat aan het hek van het dieren Assiel aan de Loes van Overeemlaan in Amersfoort. De hond was helemaal nat van de regen.


Het dier is tijdelijk opgevangen in een warm huis en later op de dag naar Het gaat om een ongecastreerde reu waarbij geen chip is gevonden. ,,Wij gaan kijken of we kunnen achterhalen door wie hij is achtergelaten en gaan er natuurlijk voor zorgen dat de hond de zorg krijgt die hij verdient", schrijft het dierenbeschermingscentrum.

VRIJDAG 18|10

AMERSFOORT - Een opmerkelijk voorval in Amersfoort; een jongeman die een vallende vrouw te hulp lijkt te schieten gaat er daarna met haar fiets vandoor. Het gebeurt allemaal op een regenachtige avond in oktober.


Het is al laat, rond half één in de nacht van 4 op 5 oktober, als over de Hendrik van Viandenstraat een vrouw zich op haar fiets door de plenzende regen worstelt. Het is donker en nat maar gelukkig brandt de straatverlichting en ook het licht van haar fiets. Dan gebeurt er iets onverwachts. Waardoor weet ze niet maar plotseling ligt ze languit met haar fiets op de ...

WOENSDAG 16|10

BARNEVELD - Bij voldoende aanmeldingen start de E.H.B.O. Vereniging Barneveld op 7 november 2019 weer een cursus Kinder EHBO. Deze cursus bestaat uit 4 avonden van 2 uur. De vervolgavonden zijn 14, 21 en 28 november examen.

 

De cursus wordt gehouden in de Goede Herder Kerk aan het Jan Seppenplein70 in Barneveld. De aanvang van de cursus is 19.30 uur. De kosten voor deze cursus bedraagt € 100,00 per persoon., dit is inclusief lesmateriaal, examen en een certificaat van het Oranje Kruis en een consumptie tijdens de lesavond.

 

Voor inlichtingen of opgave voor deze cursus ...

Meer artikelen