Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 13:41:34 Nijkerkerweg Zeewolde Ongeval/wegvervoer/letsel Prio Eenheid | Politie Flevoland (Persinfo)
maandag 26 augustus 2019
1/1
TOP NIEUWS

GISTEREN 25|08

BARNEVELD - Het is weer voorbij... wat een prachtige vier dagen met schitterend weer waardoor alle ballonnen konden opstijgen, alle avonden! Deze editie werd bezocht door ruim 28.000 bezoekers, een record!

 

Het ream van Online Barneveld was erbij en maakte de volgende video.

GISTEREN 25|08

PUTTEN - Op zondagavond 25 augustus is de brandweer met spoed uitgerukt voor een buitenbrand op een boerenerf aan de Kiefveldersteeg in Putten. Daar vatte door nog onbekende oorzaak een gasfles vlam.

 

De brandweer heeft de fles met een waterstraal gekoeld en wist de gaskraan daarvan dicht te draaien waardoor het explosiegevaar snel was geweken. Waardoor het gas uit de gasfles kon ontbranden is niet bekend.

GISTEREN 25|08

AMERSFOORT - Zondag omstreeks 14:45 uur moest de brandweer met meerdere wagens uitrukken voor een bosbrand nabij het Monnikenbosch in Amersfoort.

 

Bij de brand kwam veel rook vrij. Uiteindelijk had de brandweer de brand snel onder controle. Het ging om ongeveer 15 vierkante meter. De oorzaak van de brand is onbekend.

ZATERDAG 24|08

AMERSFOORT - Zaterdag omstreeks 14:05 uur moesten de hulpdiensten met spoed uitrukken voor een aanrijding op de Hogeweg in Amersfoort ter hoogte van de Outputweg.

 

Bij een aanrijding tussen drie voertuigen is één voertuig ondersteboven tot stilstand gekomen. Het andere voertuig raakte ook flink beschadigd. Ambulancepersoneel hebben de inzittenden nagekeken, uiteindelijk moest er één persoon ter controle mee naar het ziekenhuis.

ZATERDAG 24|08

BARNEVELD - De brandweer van Voorthuizen is zaterdagmiddag uitgerukt voor een ammoniakalarm bij Agro Merchants aan de Harselaarseweg in Barneveld.

 

Na een klein uur kon de brandweer weer terug naar de kazerne. Of er ook daadwerkelijk een lekkage was van Amoniak, is niet bekend.

ZATERDAG 24|08

BARNEVELD - Zaterdagochtend omstreeks 11:25 uur heeft een oldtimer vlam gevat aan de Tijsselinglaan in Barneveld.

 

Toen de brandweer ter plaatse kwam had eigenaar het vuurtje al geblust. De brandweer heeft o.a. met de warmtebeeldcamera een nacontrole gedaan. Een defecte leiding is de oorzaak van de brand. Nadat de accu was losgehaald is de brandweer retour naar de kazerne gegaan.

ZATERDAG 24|08

STROE - Een wielrenner is zaterdagochtend gewond geraakt bij een ongeval in Stroe. Het ongeval gebeurde omstreeks 10:00 uur net voorbij de kruising van de heideweg met de welgelegenweg. De wielrenner werd aangetikt door een andere wielrenner en kwam daardoor ten val.

 

Vanwege de ernst van de melding werd ook de traumahelikopter opgeroepen. Samen met het personeel van de terplaatse gekomen ambulance team's  is het slachtoffer onderzocht en daarna met onbekende verwondingen door de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De traumahelikopter kon retour naar de basis.

...

ZATERDAG 24|08

DE GLIND - Zaterdagmorgen heeft er een ongeval plaats gevonden op een boerderij aan de Ringlaan in De Glind.

De hulpdiensten werden rond 08:30 uur opgeroepen inclusief een traumahelikopter. Deze is even later weer afgemeld. Naast de ambulance en de politie was ook de brandweer van Achterveld aanwezig. 

 

Een kind zou in een landbouwmachine bekneld zijn geraakt maar bleek al snel bevrijd te zijn. Het kind liep slechts lichte verwondingen op aan zijn been.

VRIJDAG 23|08

APELDOORN - Op vrijdag 23 augustus 2019, omstreeks 10.40 uur heeft er een poging straatroof plaats gevonden aan de Deventerstraat kruising met de Wapenrustlaan in Apeldoorn.


Het slachtoffer fietste over het fietspad en zag voor zich drie personen lopen. Toen het slachtoffer bij deze personen fietste, voelde zij dat zij van haar fiets getrokken werd. Door 1 van deze personen werd geprobeerd de tas die het slachtoffer bij zich had van haar stuur trekken. Dit lukte niet en het slachtoffer kon hierop wegfietsen. De persoon die dit deed, had een ontbloot bovenlijf.


Voor deze poging ...

Meer artikelen