Laatste alarmering:
Datum 15|02 Tijd 08:20:06 Mnl_fvl N707 - Knardijk,7 Zeewolde Ongeval/wegvervoer/letsel Fiets - Scooter Prio Eenheid | Politie Flevoland (Persinfo)
zondag 17 februari 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 17|02

BARNEVELD - Zondagavond om 19:30 uur kreeg de brandweer van Barneveld een melding van een autobrand. Bij aankomst van de brandweer bleek het vuur al te zijn geblust met een poederblusser door medewerkers van een restaurant.

 

De schade aan de auto is aanzienlijk. De brandweer heeft een nacontrole gedaan.

VANDAAG 17|02

BARNEVELD - Op de nieuwe rotonde Stationsweg met de Van Wijnbergenlaan in Barneveld is zondagavond 17 februari een personenauto van de weg geraakt. De auto reed over het midden van de rotonde en kwam naast de weg in een tuin terecht.

 

Politie, brandweer en ambulance werden omstreeks 19:00 uur opgeroepen. De bestuurster raakte gewond aan het gezicht. Een tweede inzittende kwam er met lichte verwondingen vanaf.

 

Omstanders welke als eerste ter plaatse waren hebben eerste hulp verleend.

VANDAAG 17|02

APELDOORN - Op zondag 17 februari kreeg de brandweer een melding binnen van een schoorsteenbrand aan de Holtrichtersveld in Apeldoorn de Maten. De brandweer kwam met een blusvoertuig en een hoogwerker ter plaatse. De brandweerlieden konden via een trappetje het dak op en zo bij de schoorsteen.


Brandweerlieden hebben in de woning de houtblokken en het as uit de kachel gehaald en buiten geblust. De schoorsteen is gecontroleerd maar daar kon geen brand worden gevonden. De bewoners waren erg geschrokken. De inzet van de brandweer trok veel bekijks. De brandweer kon na ongeveer 30 minuten ...

1/1

VANDAAG 17|02

ERMELO - Zaterdagmiddag 16 februari ging het mis tijdens een vrije training op crossbaan De Leemkuil. Na de valpartij werd de Harderwijker overreden door een andere motorcrosser die niet meer kon uitwijken. Het slachtoffer bezweek in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

 

De 34-jarige motorcrosser was nog maar net lid van de club. Hij had zich 's ochtends aangemeld, hij had de motor ook nog niet zo lang.

 

De crossbaan, die twee keer per week een paar uur open is, werd na het ongeval gesloten. Komende woensdag wordt er weer voor het eerst gereden. De club bekijkt nog ...

GISTEREN 16|02

NIJKERK - Op zaterdag 16 februari is de brandweer rond 16 uur uitgerukt voor een voertuigbrand op de Middachtenstraat in Nijkerk. Bij aankomst bleek de auto niet in brand te staan.

 

De brandweer heeft de auto gecontroleerd. Het is onduidelijk of er echt iets in brand heeft gestaan. Er is weinig schade aan de auto te zien. De brandweer kon al weer snel terug retour.

GISTEREN 16|02

ERMELO - Op zaterdag 16 februari heeft er rond 14:30 uur een zwaar ongeval plaatsgevonden bij crossbaan MC Volgas in Ermelo. Een motorrijder is hard ten val gekomen op de baan.

 

Volgens een getuige is een andere motor over hem heen gereden. Er zijn meerdere ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer is door mede clubleden en toeschouwers opgetild en naar de ambulance gebracht. De ambulance is met spoed weggegaan. De baan is voor de rest van de dag gesloten.

GISTEREN 16|02

PUTTEN - Op de weg van Nijkerk naar Putten is zaterdagmiddag 16 februari een aanrijding gebeurd tussen een motorrijder en een personenauto.

 

Het ongeval vond plaatst op de kruising Nijkerkerstraat / Mestkampersteeg / Cleessteeg. De auto en motor hebben aanzienlijke schade opgelopen. De bestuurder van de motor is in de ambulance behandeld. Over de aard van de verwondingen is niets bekend.

VANDAAG 17|02

ERMELO - Op zaterdag 16 februari 2019, rond 15:10 uur, is er een moeder met kinderwagen bijna aangereden door een zwart voertuig. Dit heeft plaatsgevonden op de Stationsstraat, kruising met de Dirk Staalweg te Ermelo.

 

De politie komt graag in contact met getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien, belt u dan met 0900-8844.

DONDERDAG 14|02

APELDOORN - Halverwege januari 2019 werd er aan de Rosariumstraat in Apeldoorn een pinpas gestolen. De verdachte pinde vervolgens bij de Dirk van den Broek. Dankzij camerabeelden kon de politie een verdachte achterhalen.


Na overleg met de officier van justitie hebben agenten vandaag de verdachte; een 43 jarige man uit Apeldoorn, kunnen aanhouden. De verdachte heeft inmiddels bekend.

Meer artikelen