Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 14:06:20 Mnl_fvl N305 Re - Spiekweg,4 Zeewolde Verkeer/wegverkeer/verkeersstremming Prio Eenheid | Politie Flevoland (Persinfo)
dinsdag 07 april 2020
1/1
TOP NIEUWS

VANDAAG 07|04

AMERSFOORT - Een medewerker van een supermarkt in Amersfoort was drukdoende om het deur beleid te handhaven. Onderdeel hiervan is dat men met 1 persoon naar binnen mag en niet in gezelschap van meerderen mensen.

 

Twee personen werden hierop aangesproken, vervolgens werd de medewerker bij zijn hals gegrepen en achterover gegooid tegen een rij winkelwagens. Op de beelden is de ernst te zien van de poging tot zware mishandeling/mishandeling. Eén persoon is aangehouden.


Ten laste gelegd:
-huisvredebreuk i.v.m. het schenden van het deur beleid
- poging tot zware ...

1/1

GISTEREN 06|04

APELDOORN - Een kindje is maandag aan het einde van de middag tijdens het oversteken aangereden door een auto en raakte gewond. Het ongeval gebeurde op een fietsoversteekplaats op de Gildenlaan ter hoogte van winkelcentrum de Eglantier.

 

Het meisje fietste samen met haar ouders en zusje en wilde de weg oversteken, het slachtoffertje stak iets eerder over en werd geraakt door een auto. Het meisje kwam hard ten val en liep onder andere een forse hoofdwond op.

 

Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het meisje is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. De ...

GISTEREN 06|04

BARNEVELD - Op het fietspad langs de Valkseweg in Barneveld is maandagmorgen rond 06:00 uur een ongeval gebeurd. Een voetgangster werd in het donker aangereden door een scooterrijder.

 

Beiden raakte gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw die een hond aan het uitlaten was in het donker raakte flink gewond. De hond bleef ongedeerd. De scooter is door de politie voor onderzoek in beslag genomen

ZONDAG 05|04

VOORTHUIZEN - Zondagmiddag 5 april heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Baron van Nagellstraat in Voorthuizen. Omstreeks 16.30 uur is een motorrijder achterop een personenauto gebotst en raakte hierbij gewond.

 

De motorrijder wordt in de ambulance nagekeken door het ambulancepersoneel. De exacte oorzaak van de aanrijding is onbekend.

ZONDAG 05|04

NIJKERK - Zondagmiddag 5 april rond 15.45 uur zijn twee jerrycans met mogelijk drugsafval aangetroffen aan het Nekkeveld in Nijkerk.

 

De politie vond de twee jerrycans en heeft de brandweer ingeschakeld om metingen te verrichten.

ZONDAG 05|04

BARNEVELD - Onbekenden hebben afgelopen nacht op de Wesselseweg in Barneveld een spoor van vernielingen achtergelaten. Op de rotonde bij de Hanzeweg zijn diverse verkeersborden beschadigd. Ook zijn verkeersborden omgedraaid. Een van de verkeersborden is zelfs uit de grond getrokken en op een inrit van een woning neergegooid.

 

Aan de sporen te zien op de rotonde is vermoedelijk met een auto ook recht over de rotonde heen gereden. Mensen die wat verdachts gezien hebben kunnen zich melden bij de politie op 0900-8844.

ZONDAG 05|04

NIJKERK - In de nacht van zaterdag op zondag 5 april, rond 3.35 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Van Middachtenstraat - N301 in Nijkerk.

 

Een bestuurder is door onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig verloren en op de kop in de sloot beland. De gecrashte auto is aangetroffen door een medewerker van de dierenambulance, deze schakelde de hulpdiensten in.

 

De brandweer is met een duikteam een zoektocht gestart naar de inzittenden maar heeft niemand in het water aangetroffen. Een bezoek aan het huisadres van de eigenaar van de auto wees uit dat de bestuurder ...

ZATERDAG 04|04

De wereld om ons heen is zo onwerkelijk, onzeker en onrustig. Scholen dicht, afstand houden verplicht. Niet naar je werk en een gesloten kerk. Geen sportwedstrijd, je avondje uit afgezegd en zelfs bezoekers thuis ontvangen is er niet meer bij. Hoe houden we de kinderen bij de (thuis)les? Hoe weten de mantelzorgers het vol te houden nu er bijvoorbeeld geen dagbesteding meer is voor een huisgenoot? Hoe ga je om met angst en verdriet als dat besmettelijke virus jou of dierbaren treft? En als je langduriger met z'n allen thuis zit kan dat stress, spanning of geruzie teweegbrengen. We raken zomaar ...

WOENSDAG 01|04

BARNEVELD - Barneveld Magazine en Optisport hebben besloten om de diploma-actie de schatkist zoals die is aangekondigd op pagina 8 van de maarteditie van het magazine voor nu komt te vervallen.

 

Het lijkt ons niet verantwoord om kinderen op schatkistjacht te sturen als iedereen wordt geacht zoveel mogelijk binnen te blijven. Wij betreuren dit natuurlijk zeer maar hebben geen keuze.

 

Het goede nieuws is dat we hopen dat eind juni de situatie dusdanig is verbeterd dat de kinderen weer naar buiten mogen (en mogen zwemmen). Daarom verschuiven we de actie naar de juni-editie ...

Meer artikelen