Laatste alarmering:
Datum 22|02 Tijd 17:22:06 Zeewolde 9364 Prio Middel Eenheid | Ambulance 14-185

Ambulance 14-185

woensdag 24 februari 2021
TOP NIEUWS

VANDAAG 24|02

KOOTWIJKERBROEK - Op de Velkemeensedijk in Kootwijkerbroek is woensdagavond rond 21:50 uur een auto tegen een boom gebotst. De hulpdiensten waaronder
de brandweer kwamen met spoed ter plaatse.

 

Volgens eigen zeggen moest de vrouw uitwijken voor een tegenligger waarna ze met de rechterwielen in de berm kwam. De vrouw is door personeel van de ambulancedienst gecontroleerd en is daarna opgehaald door bekenden. De weg is door de politie volledig afgesloten.

VANDAAG 24|02

BARNEVELD - Door een ernstig bedrijfsongeval aan de Harselaarseweg in Barneveld is woensdagmiddag iemand bekneld geraakt in een silo. Volgens 112 Alarmeringen Barneveld kwam om 13:12 uur de eerste melding binnen bij de hulpdiensten. Het bedrijfsongeval gebeurde bij Jonker & Schut transport en logistiek.

 

Volgens getuigen zou het slachtoffer er ernstig aan toe zijn. De hulpdiensten zijn in groten getale aanwezig om de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Daarbij is ook een traumahelikopter ingezet. Onder begeleiding van een politiemotorrijder is de man per ...

VANDAAG 24|02

APELDOORN - De brandweer en politie rukte dinsdagavond uit voor een melding van een woningbrand aan de Oude Beekbergerweg in Apeldoorn Zuid.

 

De brand werd door de bewoners zelf tijdig ontdekt waardoor zij zich zelf op tijd in veiligheid konden brengen. De brandweer en politie waren snel ter plaatse. De brandweer hoefde niet te blussen, de brand bleek namelijk al uit. Er was iets mis gegaan met een soort "houtkacheltje". Hierdoor kwam er veel rook te staan in de woning. De brandweer heeft de kachel naar buiten getild waarna zij de woning konden ventileren.

 

De oorzaak van ...

GISTEREN 23|02

BUNSCHOTEN - Op dinsdagavond 23 februari is er omstreeks 20:30 uur brand ontstaan in een bakkerij aan de Coupernicusweg in Bunschoten-Spakenburg.

 

Bij aankomst van de hulpdiensten stond het bedrijfspand vol met rook. De brandweer schaalde op naar het sein 'middelbrand' en rukte met meerdere voertuigen uit. De brand was vervolgens snel onder controle. Hierna is de bakkerij uitgebreid geventileerd.

 

Een speciale koek ketel heeft vlam gevat. Een medewerker heeft eerste blussing ingezet en daarmee erger voorkomen, aldus de brandweer.

1/1

GISTEREN 23|02

VOORTHUIZEN - Vandaag heeft de politie een snelheidscontrole uitgevoerd op de Garderbroekerweg en de Apeldoornsestraat in het buitengebeid van Voorthuizen.


Op de Garderbroekerweg hielden de meeste automobilisten zich aan de maximumsnelheid van 60 kilometer per uur. De hoogst gemeten snelheid was 75 kilometer per uur. Op de Apeldoornstraat werden vandaag geen snelheidsovertredingen geconstateerd.

1/1

GISTEREN 23|02

BARNEVELD / VOORTHUIZEN - De coronatestlocatie in Barneveld gaat verhuizen. Vanaf woensdag 3 maart kunnen inwoners van de gemeente terecht in 't Trefpunt aan de Roelenengweg 25 in Voorthuizen. Het jongerencentrum Villa 29 in Barneveld wordt vanaf 3 maart niet meer gebruikt als testlocatie.

 

Nieuwe testlocatie
De directeur GGD Gelderland-Midden, Henk Bril: "'t Trefpunt in Voorthuizen is een groot buurthuis dat op dit moment leeg staat. Ik ben blij dat de gemeente het voor ons mogelijk maakt deze locatie te gebruiken, zodat het mogelijk blijft om in de gemeente Barneveld inwoners te ...

GISTEREN 23|02

BUNSCHOTEN - Op dinsdag 23 februari bleken meerdere graven beklad te zijn met tekens op de begraafplaats Memento Mori in Bunschoten. Er is onder andere een hakenkruis geplaatst. De gemeente gaat de nabestaanden informeren.

 

De politie is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord? neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

GISTEREN 23|02

BARNEVELD - Een deel van de rijbaan van de Nijkerkerweg in Barneveld wordt afgezet van maandag 1 maart tot en met vrijdag 26 maart. Er zijn dan werkzaamheden die bestaan uit het omleggen van kabels en leidingen onder het fietspad. Aan beide kanten van de wegafzetting komt een tijdelijk stoplicht om de doorstroming te regelen.

 

Omrijden via A1 en A30
Voor automobilisten kan de afzetting de nodige vertraging opleveren. Om deze vertraging te voorkomen kunt u omrijden via de A1 en de A30. U kunt ook gebruikmaken van de Harselaartunnel - Stationsweg - Baron van Nagelstraat. Fietsers ...

MAANDAG 22|02

BARNEVELD - Op vrijdag 12 februari 2021 heeft rond 20:15 uur een mishandeling en vernieling plaatsgevonden op de Knottenbeltlaan in Barneveld.


Kunt u de politie meer vertellen over dit incident of bent u getuige geweest?. U kunt dan, onder vermelding van zaaknummer 2021070031, contact met de politie opnemen via 0900-8844.

Meer artikelen