Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:54:49 Bmd-01 Reanimatie Fitislaan Zeewolde 254531 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Flevoland (OvD Zuid - Info)
donderdag 03 december 2020
TOP NIEUWS

VANDAAG 03|12

STROE - Donderdagochtend is er een grootscheepse controle geweest op en rond het terrein van camping Ruimzicht aan de Heideweg in Stroe.

 

Tientallen politieagenten en handhavers sloten donderdag in alle vroegte het terrein en een deel van de Heideweg af. Op drie plekken rondom de camping, vlakbij snelweg A1, plaatste de politie tenten, waardoor een soort controlestraat ontstond. Bij de controle werd een persoon aangehouden die in Duitsland wordt gezocht. Ook de dierenpolitie was aanwezig. Er zijn bij de controle meerdere dieren die niet gehouden mogen worden in beslag ...

1/1

GISTEREN 02|12

HARDERWIJK - Woensdagmiddag kreeg Dierenambulance Noord-West Veluwe een melding van een 12 jarige kat die al een tijdje in een boom zat aan de Mozartdreef in Harderwijk. De kat kwam niet uit zichzelf naar beneden dus na 25 uur wachten is de brandweer gebeld voor assistentie. Na een mooie samenwerking kwam de kat veilig uit de boom en was hij nu zelfs eerder thuis dan zijn baasjes.


Ook in deze situaties staat Dierenambulance Noord-West Veluwe voor je klaar. Wil je hun werk steunen, doneer of meld je nu aan als vrijwilliger van Dierenambulance Noord-West Veluwe.

...
1/1

GISTEREN 02|12

NIJKERK - De politie onderzoekt een woninginbraak aan de Marishof in Nijkerk. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en is uw informatie relevant voor het lopende onderzoek.
De inbraak is gepleegd op vrijdag 27 november jl. tussen 13.00 uur en zaterdag 28 november jl. 16.15 uur.

Er is op vrijdagmiddag 27 november jl. tussen 16.00 - 17.00 uur, een jongeman met baseballcap/petje op een rood/witte scooter gezien, die zich verdacht ophield rondom mijn huis.

 

Heeft u of één van uw huisgenoten:

  • Een persoon of personen gezien die zich mogelijk vreemd gedroegen en/of voldoen ...

GISTEREN 02|12

VOORTHUIZEN - Twee mannen kwamen op zaterdag 31 oktober rond 15:45 uur de Phone House aan de Hoofdstraat in Voorthuizen binnen. Een van de mannen vroeg iets aan de medewerker bij de servicebalie waardoor deze naar de andere kant van de winkel liep.

 

Op dat moment pakte de tweede man een telefoon die op de balie lag en stopte deze bij zich. Even later verlieten de mannen samen de winkel. Wie weet wie deze mannen zijn? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

GISTEREN 02|12

APELDOORN - Op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn heeft woensdag, aan het eind van de middag, een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Hierbij raakte niemand gewond.

 

Het ongeval gebeurde even na 16:45 uur nadat een bestuurder een remmende auto te laat opmerkte. Een ambulance kwam met gepaste spoed ter plaatse om de betrokkenen te controleren op letsel. Na onderzoek van het ambulancepersoneel hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. De grijze auto moest worden afgesleept door de berger.

1/1

GISTEREN 02|12

AMERSFOORT - De politie heeft een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een serie autobranden in de wijk Randenbroek. Een 37-jarige verdachte werd in de nacht van dinsdag 1 op woensdag 2 december op heterdaad betrapt toen hij op de Matthijs Vermeulenstraat wilde toeslaan.


Rond 02.00 uur zag een surveillance-eenheid in burger dat de man zich verdacht gedroeg in de wijk. Agenten constateerden kort daarna dat er gepoogd was brand te stichten bij een geparkeerde auto. Zij doofden het reeds aangelegde vuur en arresteerden de verdachte in de directe omgeving.

 

De man, ...

GISTEREN 02|12

APELDOORN - Op de Matenpoort in Apeldoorn belandde in de nacht van dinsdag op woensdag een auto op zijn kop bij een eenzijdig ongeval. Hierbij raakte de bestuurster gewond.

 

Het ongeval gebeurde iets voor 03.00 uur in de bocht ter hoogte van de Schrijnwerkershorst. Een automobiliste raakte hier door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en belandde met haar auto op de kop, hierbij werd ook een lantaarnpaal meegenomen. De bestuurster kon zelf uit haar auto komen. Omstanders schoten te hulp in afwachting van de ambulance en politie die inmiddels met spoed onderweg ...

MAANDAG 30|11

AMERSFOORT - Sinds begin november heeft het bedrijf Sneltestoplocatie ook in Amersfoort een sneltest op locatie geopend. Een initiatief van ondernemers voor ondernemers.

 

Verpleegkundige Joke van Beek (BIG geregistreerd) staat op het parkeerterrein bij Superfun klaar om een sneltest vakkundig af te nemen, met door het RIVM en OMT goedgekeurde sneltesten. 

 

Joke: ,,Sneltestoplocatie is een initiatief van vier Edese ondernemers. Zij zagen vooral in de beginfase van de coronacrisis dat het soms lang duurde voordat er duidelijkheid was of iemand wel of niet positief ...

DINSDAG 24|11

BARNEVELD - De politie krijgt de laatste weken veel meldingen van overlast door vuurwerk in Barneveld. Vuurwerk afsteken is strafbaar.


Handhaving en politie maken werk van illegaal afgestoken vuurwerk. In de afgelopen week hebben handhavers een voertuig staande gehouden van waaruit al rijdend zwaar vuurwerk werd gegooid. Ook in de auto bleek vuurwerk aanwezig. De bestuurder is aanhouden en bekeurd. Er volgt nog een zitting bij de rechter.


Normaal gesproken is het afsteken van vuurwerk alleen toegestaan tijdens de jaarwisseling. De aankomende jaarwisseling is de verkoop en het afsteken van ...

Meer artikelen