Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 22:51:26 Bfl-01 Stormschade Kluunpad Zeewolde 254531 Prio Middel Eenheid | Bevelvoerder 1 Brandweer Zeewolde Flevoland
woensdag 11 december 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 10|12

AMERSFOORT - Dinsdagmiddag omstreeks 16.00 uur zijn de hulpdiensten opgeroepen naar de Hugo de Grootlaan in Amersfoort de wijk Bergkwartier. Daar is een jongeman op een geparkeerde auto geklapt nadat hij op de fiets met een flinke snelheid de berg af kwam.


Het slachtoffer wordt overgebracht naar het ziekenhuis met onbekende verwondingen. De auto zal worden afgesleept door een berger.

1/1

GISTEREN 10|12

VOORTHUIZEN - Een ruime gymzaal! Mooi licht.....! Wat een verschil met de oude gymzaal!


Bezoekers die het Open Huis in gymzaal De Brug gisteravond bezochten, waren erg enthousiast over de nieuwe gymzaal in Voorthuizen. De nieuwe gymzaal is iets ruimer en hoger dan de oude gymzaal, hierdoor zijn er meer sporten mogelijk. Ook de vele energiezuinige onderdelen in de gymzaal trokken de aandacht. Wilt u ook meer weten over energie besparen en wilt u een gratis en onafhankelijk energieadvies? Neemt u dan contact op met het Energieloket via 0342-495 450.


Gymzaal De Brug is een goed voorbeeld van ...

1/1

GISTEREN 10|12

HARDERWIJK - Op het Kerkplein in Harderwijk is dinsdag 10 december een vrouw zwaargewond geraakt bij een val de trap. Het incident gebeurde omstreeks 14:00 uur in het bijgebouw de Wheme van de Grote Kerk.

 

De vrouw is door personeel van twee ambulances gestabaliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse gekomen.

GISTEREN 10|12

ERMELO - Op de Putterweg in Ermelo heeft dinsdag 10 december een kop staart aanrijding tussen vier voertuigen plaatsgevonden. Er kwamen meerdere politie voertuigen en twee ambulances ter plaatse.

 

Bij het ongeval zijn twee personen gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk. De politie heeft de voertuigen van de weg geduwd zodat het verkeer weer kan gaan rijden.

MAANDAG 09|12

APELDOORN - Maandagavond is er op de rotonde Laan van de Westenenk met de Aluminiumweg in Apeldoorn een fietser aangereden door een personenauto.

 

Het ongeval gebeurde rond 20.20 uur. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Omstanders hadden zich ondertussen al over het slachtoffer ontfermd. De hulpdiensten namen de zorg over. De fietser is na behandeling ter plaatse overgebracht naar het ziekenhuis. Over de ernst van zijn verwondingen is niets bekend.

 

De oorzaak van de aanrijding moet nog worden onderzocht. De verkeersongevallen analyse komt ter plaatse om onderzoek ...

1/1

MAANDAG 09|12

BARNEVELD - Vrijdag 27 december 2019 van 10.00 tot 10.30 uur is er weer BoekStart & Lezen. Iedere laatste vrijdagochtend van de maand wordt er voorgelezen in de Bibliotheek Barneveld. Deze vrijdagochtend lezen we voor uit het boek 'Kikker en het nieuwjaar'. In dit leuke verhaal komen diverse thema's aan de orde, waaronder winter, tradities en nieuwjaar. Kikker en zijn vriendjes gaan naar het nieuwjaarsdiner bij Varkentje, maar het loopt anders dan alle andere jaren. Het deelnemen aan deze activiteit is gratis, je hoeft geen lid te zijn en van tevoren aanmelden is niet nodig.


Voorlezen ...

1/1

MAANDAG 09|12

BARNEVELD - In de maand december is het weer tijd voor de boekverkoop. Van zaterdag 7 december tot en met zaterdag 14 december zijn er afgeschreven boeken te koop in de Bibliotheek in Barneveld. Kom lekker snuffelen tussen de boeken en neem deze voor een klein prijsje mee. Het assortiment varieert van romans en prentenboeken tot informatieve boeken en thrillers.

 

Doos vol boeken
De boeken voor volwassenen kosten 1 euro, de kinderboeken 50 cent en u kunt een hele doos vol kopen voor maar 5 euro. Het is mogelijk om contant of per PIN te betalen. Wees er snel bij; ...

ZONDAG 08|12

ERMELO / PUTTEN - De politie heeft zaterdagavond een verkeerscontrole gehouden op de Putterweg in Ermelo en Putten en op de Oude Rijksweg in Putten.

 

Zes bestuurders bleken teveel alcohol te hebben gedronken. Er wordt proces verbaal opgemaakt.

ZATERDAG 07|12

VOORTHUIZEN - Uit onderzoek blijkt dat het aantal verkeersslachtoffers weer stijgt. Naast een stijging van dodelijke slachtoffers, vallen er ook meer gewonden in het verkeer. De kans dat u op enige wijze betrokken raakt bij een verkeersongeval is dus óók gestegen. Bij de EHBO vereniging Voorthuizen leert u wat u dan kunt doen als het dan toch mis gaat.

 

Binnenkort start de EHBO verenging Voorthuizen weer een cursus EHBO en een cursus AED-reanimatie. Deze opleidingen worden gegeven door Oranje Kruis gecertificeerde instructeurs. Tijdens de opleiding leert u alles wat u moet weten ...

Meer artikelen