Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) wo 19 november 2014, 11:37

Poging tot woningoverval door ‘TNT bezorgers’

Laatst bijgewerkt: dinsdag 25 jan 2022 om 22:42 uur

ZEEWOLDE – Twee tot nu toe onbekende mannen probeerden dinsdag 18 november een overval te plegen op een woning gelegen aan de Schokker.

 

Rond 19.00 uur belden twee mannen, gekleed in een jas met de letters TNT erop, aan bij de woning. De bewoonster deed de voordeur open, omdat zij pakketjes verwachtten. Echter zag de vrouw plotseling dat nog een andere man aan kwam lopen, waarop zij haar man riep. Die zag dat die tweede man een stroomstootwapen in zijn handen had. De bewoner zag kans om het tweetal de woning uit te werken. Het tweetal vluchtte hierop weg achtervolgd door de bewoner die via 1-1-2 de politie waarschuwde.

 

In auto weggereden

De bewoner zag dat het tweetal wegrende richting De Schoener. Zij stapten daar in een groene personenauto, reden weg en sloegen linksaf de Muiderweg op richting de Sportlaan. Daar verdwenen zij uit het zicht. Agenten zochten de omgeving af, maar de auto, noch het tweetal werd gevonden.

 

Signalementen daders

  • Dader 1 is een man met een lengte van ongeveer 1.85 m., normaal tot breed postuur, licht getinte huidskleur, donkerblond kort haar, rond bol gezicht. Hij droeg een jas die erg leek op een jas van TNT, beige kleurige baseball pet, zwarte broek.
  • Dader 2 is ook een man met een lengte van ongeveer 1.75 m., blank pokdalig gezicht, donkere ogen, kort gedrongen postuur, grijs sweatshirt met capuchon en wit koord en zwarte broek. Hij had de capuchon over zijn hoofd getrokken.

 

Informatie melden
Een ieder die informatie heeft over dit voorval wordt gevraagd dit te melden via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem als u liever anoniem wilt blijven.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.