Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) ma 12 januari 2015, 16:44

Politie zoekt bestuurster na ongeval zebrapad Horsterweg

Laatst bijgewerkt: zondag 18:21 uur

ZeebrapadZEEWOLDE – Zaterdag 13 december 2014 rond 15.15 uur wordt op een zebrapad aan de Horsterweg een overstekende vrouw door een auto met twee vrouwen aangereden. In plaats van te stoppen, rijdt de automobiliste na de aanrijding door. De politie zoekt de nog onbekende verdachte.

 

De 52-jarige vrouw uit Zeewolde loopt met haar fiets aan de hand over de Kerkstraat. Ze loopt richting de Horsterweg en wil die oversteken bij het zebrapad. Er komt vanaf links een donker gekleurde auto aangereden, een zogenoemde SUV. Ondanks dat ze voorrang heeft, stopt ze toch even. Als ze ziet dat de auto afremt, gaat ze ervan uit dat de auto stopt en loopt ze met haar fiets aan de hand het zebrapad op. Maar de auto stopt niet en de vrouw wordt aangereden. Ze valt bovenop haar fiets en raakt gewond aan haar hoofd. Ze krabbelt geschrokken overeind en loopt dan terug naar de stoep. Ze ziet dat de auto niet stopt, maar gewoon doorrijdt in de richting van de Zuiderzeeweg.

 

De vrouw kon een signalement geven van de automobiliste. Die reed in een donkere SUV. In de auto zat behalve de bestuurster nog een andere vrouw.

 

Signalement bestuurster 
  • vrouw
  • leeftijd 40 tot 45 jaar
  • vol gezicht
  • kort, donker haar
  • brildragend.

Vragen

Heeft u de aanrijding zien gebeuren of weet u misschien wie de verdachte is? Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=2l88FWXvQXY

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.