Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) vr 29 mei 2015, 16:29

Brandstichters kantine korfbalvereniging gezocht

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:21 uur

ZEEWOLDE – In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 mei 2015 gaat de kantine van korfbalvereniging Wolderwijd aan de Horsterweg in vlammen op. De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en zoekt de nog onbekende verdachte.

 

Het gebeurt rond 03.45 uur. Terwijl de brandweer het vuur te lijf gaat, stellen agenten een onderzoek in de omgeving in om te kijken of zich daar mogelijk verdachte personen bevinden. Ze vinden niemand. De brand is tegen 05.00 uur geblust, maar de brandweer kon niet voorkomen dat de houten kantine helemaal verloren ging. Uit onderzoek is gebleken dat het hoogstwaarschijnlijk om brandstichting gaat. Eerder is sprake geweest van vandalisme bij de voetbalvereniging en ook bij de hockeyclub.

 

Vragen

  • Heeft u in de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 mei 2015, tussen 03.00 uur en 04.00 uur iets opvallends gezien op of in de omgeving van de Horsterweg, dat misschien met deze zaak te maken heeft?
  • Weet u wie er mogelijk betrokken zijn bij deze vermoedelijke brandstichting?

 

Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=A54RtZIBC-c

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.