Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) do 23 juni 2016, 15:20

Tips gevraagd ramkraak juwelier aan Het Ruim [video]

Laatst bijgewerkt: zondag 18:22 uur

DRONTEN – Bij de juwelier aan Het Ruim is een ramkraak gepleegd. De politie zoekt de nog onbekende verdachten en vraagt om tips.

Het gebeurt in de nacht van zondag 12 op maandag 13 juni 2016. Rond 04.50 uur gaat het inbraakalarm af en komt bij de politie een melding binnen over een auto die achteruit tegen de pui van een juwelier op Het Ruim is gereden. De daders gaan er lopend en op een scooter vandoor in de richting van de Meerpaal. Ondanks een zoekactie worden de drie mannen en de scooter die ze bij zich hadden niet meer aangetroffen. De auto die werd gebruikt om de pui te rammen blijft achter en blijkt in Amsterdam gestolen te zijn. Het is nog onduidelijk of de daders de winkel binnen zijn gegaan en of ze spullen buit hebben gemaakt. Specialisten van Forensische Opsporing voeren een sporenonderzoek uit en het voertuig dat achterbleef is in beslag genomen.

De recherche vermoedt dat de scooter die gebruikt is om te vluchten, ergens in Dronten in een ander voertuig is geladen.

 

Op de vlucht

De inbrekers zijn met zijn drieën op een zwarte scooter gevlucht, vermoedelijk een Piaggio. Waarschijnlijk zijn de drie op hun vlucht op de Karveelstraat met de scooter onderuit gegaan. Kennelijk kregen de verdachten de scooter daarna niet meer aan de praat, want een getuige zag hen daar met de scooter aan de hand wegrennen in de richting van de Walvisstraat.

Vragen

  • Heeft u iets van de ramkraak gezien?
  • Heeft u de drie verdachten op de vlucht ergens gezien?
  • Heeft u de auto en / of de scooter in de dagen voor de ramkraak op of in de omgeving van het winkelcentrum Suydersee gezien?
  • Heeft u de drie verdachten met de scooter zien lopen of gezien dat de scooter mogelijk in een voertuig werd geladen?
  • Weet u misschien wie er bij de ramkraak zijn betrokken?

Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem. Bel gratis 0800-7000 of gebruik het  online formulier van Meld Misdaad Anoniem. U kunt ook contact opnemen met Team Nationale Inlichtingen van de politie: 079-345 8999 (gratis).

Video

https://www.youtube.com/watch?v=2A8R2RFLLVo

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.