Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 april 2018, 1:59

Aangetroffen samoerai zwaard bij verkeerscontrole Harderwijk blijkt paraplu

Laatst bijgewerkt: zondag 17:13 uur

HARDERWIJK – De politie heeft vrijdagmiddag en avond een grootschalige verkeers-en veiligheidscontrole gehouden langs de N302 in Harderwijk.

Naast de politie deden er diverse netwerkpartners aan deze controle mee zoals de Belastingdienst, Douane, RDW, NVWA en Marechaussee.

Opvallend was het aantal automobilisten dat wegens een openstaande belangstingschuld noodgedwongen hun voertuig moest achterlaten.

Een snorfietser werd met een snelheid van ruim 50 km/u geklokt (25 toegestaan). Op de rollerbank echter slechts 26 km/u. Na wat aandringen van de agenten overhandigde de bestuurder de afstandsbediening van de begrenzer.

Een agent lijkt in de kofferbak van een personenauto een samoerai zwaard aan te treffen. Bij nadere inspectie blijkt het te gaan om een paraplu.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.