Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) wo 16 januari 2019, 18:41

Medewerkster zorginstelling gewond bij steekpartij in Ermelo

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:17 uur

ERMELO – In een woning van zorginstelling ’s Heeren Loo in Ermelo is woensdagavond een medewerkster gewond geraakt bij een steekpartij. Het slachtoffer is gestoken met een scherp voorwerp. Het zou niet om een mes gaan.

De gewonde vrouw is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Over de aard van het letsel is niets bekend.

Volgens een woordvoerster van ’s Heeren Loo was het steekincident op de locatie Groot Emaus, waar jongeren met gedragsproblemen verblijven.

Agenten zijn in de omgeving op zoek naar de dader. Volgens politie ter plaatse gaat het om een ‘klein kereltje op slippers’. Voor zover bekend is er nog geen aanhouding verricht.

112 Ermelo

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ermelo lees je in onze categorie 112 Nieuws Ermelo. Alle 112 alarmeringen uit Ermelo kan je live volgen via 112 meldingen Ermelo.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.