Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) do 24 januari 2019, 17:05

Lichaam aangetroffen bij de haven in Harderwijk

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:17 uur

HARDERWIJK – Op de Marie Curiestraat in Harderwijk is donderdagmiddag 24 januari een lichaam gevonden. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak.

Het lichaam is gevonden in de buurt van de haven. Onder welke omstandigheden de vondst is gedaan kan een woordvoerder van de politie op dit moment niet zeggen. Ook is nog niet duidelijk wat er is gebeurd.

De brandweer was opgeroepen om een CO meting uit te voeren. Er zou geen CO gemeten zijn. Volgens meerdere onofficiële bronnen zou het gaan om een man die is aangetroffen in een woonboot.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.