Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 25 januari 2019, 6:16

Waarom zou je je rug belasten met een tas?

Laatste update: 1 jaar geleden

Die stelling kunnen we direct corrigeren. Want wie een goeie rugtas heeft, belast zijn rug niet. Laten we eens kijken waar zo’n tas aan moet voldoen om niet alleen functioneel, maar ook goed draagbaar te zijn. 

We nemen de proef op de som met een Eastpak rugzak. Behalve dat dit merk vooral goed is in basale ontwerpen zijn ze van hoge kwaliteit. Wat houdt dat dan in? 

Het betekent dat het materiaal waar de rugtassen uit bestaan oersterk is. Een garantietermijn van dertig jaar, zegt genoeg. ‘For life, maybe longer’ is de beroemde slogan die Eastpak met zich meedraagt. Het beeld daarbij? Een skelet met een Eastpak-tas. 

Stel je even voor dat je al je spullen meedraagt in een Eastpak Evanz Ash Blend 2. Het zegt je misschien eerst niets, maar als je weet dat grijze rugzak in de lengte verstelbare schouderbanden heeft, die gewatteerd zijn en  dat deze ergonomisch ontworpen zijn, dan kun je ervan verzekerd zijn dat de banden niet schuren, en zelfs bij lange wandelingen met de tas op je rug geen pijn gaan doen bij armen of schouders. Laat staan dat het je rug belast. 

Ergonomisch 

Het woord ergonomisch is afgeleid van het Griekse woord ergon wat werk betekent en nomos betekent wet. Daarmee is gezegd dat ergonomische producten veilig en gezond zijn. Bovendien moet het product ook comfortabel zijn en goed functioneren. Koop je een Easpak rugzak, dan ben je hiervan verzekerd. Kijk er eens goed naar in de winkel of verdiep je erin als je deze online koopt

Dames en heren

Naast stevige rugzakken voor heren zijn er ook goeie rugzakken voor dames die geen rugproblemen veroorzaken. Een voorbeeld? De prachtige Herschel Little America.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons