Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) zo 07 april 2019, 20:16

Gewonden bij aanrijding tussen auto en motor op N302 in Harderwijk

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:18 uur

HARDERWIJK – Op zondag 7 april heeft er omstreeks 15:50 uur een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Ceintuurbaan – N302, ter hoogte van de op- en afrit naar de A28, bij Harderwijk. Hierbij raakten zeker twee personen gewond.

Een motor kwam door nog onbekende oorzaak hard in de flank van een personenauto terecht. De motorrijder kwam lelijk ten val en raakte gewond. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Bij aankomst van de politie en ambulancedienst bleek ook de bestuurder van de auto nog gewond in het voertuig te zitten. De brandweer werd opgeroepen om de automobilist te bevrijden. Hiervoor is een deur uit de auto geknipt. Of er verder nog mensen gewond zijn geraakt is niet bekend.

De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van de aanrijding. Het verkeer heeft vertraging maar wordt om het ongeval heen geleid.

112 Harderwijk

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Harderwijk lees je in onze categorie 112 Nieuws Harderwijk. Alle 112 alarmeringen uit Harderwijk kan je live volgen via 112 meldingen Harderwijk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.