Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) wo 17 juli 2019, 17:49

Politie zoekt getuigen ongeval Gooiseweg in Zeewolde

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:19 uur

ZEEWOLDE – Bij een botsing van een personenauto met een vrachtauto op de Gooiseweg in Zeewolde is op 16 juli 2019 de bestuurder van de auto gewond geraakt. Ook raakten meerdere auto’s beschadigd. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd en zoekt getuigen.

Rond 16.20 uur kreeg de politie een melding binnen van het ongeluk. De bestuurder van de personenauto reed over de Gooiseweg vanaf de Stichtse Brug in de richting van Zeewolde. Het is behoorlijk druk op de weg. Vanaf de andere kant reed een vrachtwagen in de richting van Almere. De personenauto, een Mercedes, kwam op deze rijbaan terecht en botste hierdoor met de vrachtwagen. Door de botsing raakte de personenauto nog twee andere voertuigen voordat hij tot stilstand kwam. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van hectormeterpaal 37.2

De weg moest worden afgezet in verband met slachtofferhulp, het politieonderzoek en het bergen van de voertuigen. De bestuurder van de personenauto is naar het ziekenhuis gebracht.

De politie komt graag in contact met getuigen. Heeft u het onderzoek zien gebeuren en kunt u (gedetailleerd) vertellen wat er is gebeurd? Neem contact op via telefoonnummer 0900 8844.

112 Zeewolde

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Zeewolde lees je in onze categorie 112 Nieuws Zeewolde. Alle 112 alarmeringen uit Zeewolde kan je live volgen via 112 meldingen Zeewolde.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.