Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) wo 29 januari 2020, 23:54

Auto botst achterop vrachtwagen op de A28 tussen Nijkerk en Putten

Laatst bijgewerkt: zondag 18:26 uur

PUTTEN – Op de A28 tussen Nijkerk en Putten heeft woensdagavond rond 22.30 uur een ongeval plaatsgevonden. Een personenauto is met hoge snelheid achter op een vrachtwagen gebotst.

De personenauto is daardoor zwaar beschadigd in de naastgelegen berm terecht gekomen. De vrachtwagen is na enkele honderden meters gestopt op de vluchtstrook met aanzienlijke schade aan de achterzijde.

Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen. Opgeroepen ambulance en brandweer konden dan ook weer terug naar hun standplaats.

Nadat de ravage was opgeruimd zijn de bestuurders van beide voertuigen met de politie naar de dichtstbijzijnde pompstation gereden. Vandaaruit zal de politie onderzoek doen naar het ongeval.

De A28 heeft het korte tijd met een rijbaan minder moeten doen. Doordat het al vrij laat was heeft het verkeer nauwelijks hinder ondervonden.  

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.