Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) zo 02 februari 2020, 16:29

Twee gewonden bij brand in woning in Dronten

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:21 uur

DRONTEN – Op zondagochtend 2 februari is er even na 09:30 uur brand ontstaan in d keuken van een woning aan De Fazant in Dronten.

De hulpdiensten rukten na de melding massaal uit. Naast de brandweer en de politie, kwamen ook twee ambulances ter plaatse. Tevens werd er een traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen maar die hoefde niet ter plekke te komen.

De brandweer had de brand snel onder controle en heeft de tussenwoning uitgebreid geventileerd. Er hing veel rook in het huis. Wat er precies brandde of hoe dit kon ontstaan, is nog onbekend. De schade in het huis is aanzienlijk, aldus een woordvoerder van de brandweer.

Bij de brand ademden twee bewoners veel rook in. Zij zijn door ambulancepersoneel ter plekke in behandeling genomen maar vervoer naar het ziekenhuis was niet nodig.

112 Dronten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Dronten lees je in onze categorie 112 Nieuws Dronten. Alle 112 alarmeringen uit Dronten kan je live volgen via 112 meldingen Dronten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.