Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) vr 10 april 2020, 13:16

Verkeerslicht schakelkast uit de grond gereden

Laatst bijgewerkt: zondag 18:26 uur

NIJKERK – Een automobilist heeft op de afrit 9 van de A28 richting Nijkerk in plaatst van de weg de berm genomen met zijn auto. Via de berm is de man de Berencamperweg opgereden via een middengelijder de weg overgestoken en op de afrit richting de A28 weer tot stilstand gekomen. Tijdens deze actie heeft de auto een verkeerslicht schakelkast uit de grond gereden. Gevolg van deze actie is dat op de helft van het kruispunt geen werkende verkeerslichten meer zijn. De politie is op dit moment het verkeer van en naar de A28, Nijkerk en richting de Flevopolder met de hand aan het regelen.

De bestuurder van de auto was een man op leeftijd. Waarom hij via de berm is gereden is niet bekend. De man is door ambulancepersoneel nagekeken.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.