Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) zo 05 juli 2020, 17:18

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op de Berencamperweg in Nijkerk

Laatst bijgewerkt: zondag 18:26 uur

NIJKERK – Zondagmiddag 5 juli rond 17.00 uur heeft een frontale aanrijding plaatsgevonden op de Berencamperweg – N301 in Nijkerk.

Bij het ongeval is één auto op zijn kant terecht gekomen nadat deze door de berm was geschoten. Brandweer Nijkerk is ter plaatse omdat er mogelijk slachtoffers bekneld zitten. Op het moment dat één van de auto’s door de berm heen schoot heeft deze een passerende wielrenner geschept die gewond in de berm ligt. Twee traumateams werden per helikopter ingevlogen voor assistentie van de hulpdiensten met de verzorging van de slachtoffers. De politie sprak eerder van een dode, maar dat blijkt niet zo te zijn.

De Nijkerkersluis N301 is voor al het verkeer richting,- en vanuit Flevoland volledig afgesloten. De Verkeers Ongevallen Analyse doet onderzoek naar de toedracht.

Update

In totaal zijn er 4 gewonden. Bij het ongeval waren twee auto’s en twee fietsers betrokken. De inzittenden van één van de auto’s, een 22-jarige vrouw uit Baarn en een 17-jarige jongen uit Bunschoten-Spakenburg, zijn zwaar gewond afgevoerd naar het ziekenhuis.

Ook de fietsers, twee mannen van 64 en 38 jaar uit Harderwijk, hebben de nacht in het ziekenhuis doorgebracht. 

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.