Logo 112Zeewolde

Redactie 112 0 reactie(s) za 10 april 2021, 17:20

Grote zoekactie op het Wolderwijd naar vermiste kanoër

Laatst bijgewerkt: zondag 18:27 uur

HARDERWIJK / ZEEWOLDE – Zaterdagmiddag is er een grote zoekactie op touw gezet boven het Wolderwijd. De zoekactie heeft te maken met een eerder aangetroffen kano deze ochtend. De kanoër, een 28-jarige man, is afgelopen nacht vertrokken vanuit Harderwijk richting Zeewolde.

Er wordt gezocht met brandweer Zeewolde en Harderwijk, de KNRM reddingsboot van Elburg en de SAR helikopter. Ook hebben een politiehelikopter en het kustwachtvliegtuig daar gezocht. Gezien de windrichting en locatie waar de kano is gevonden verschuift de aandacht van het zuidelijk gedeelte naar het noordelijk gedeelte van het Wolderwijd.

Update

De SAR helikopter heeft de zoekslagen aan de noordzijde afgerond en gaat verder aan de zuidzuide. Focus zal liggen rondom strand Horst.

Video

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.