Logo 112Zeewolde

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 09 oktober 2023, 16:33

Politie is dringend op zoek naar getuigen van dodelijk ongeval in Dronten

DRONTEN – De politie is dringend op zoek naar getuigen van een dodelijk ongeluk op de Hanzeweg in Dronten op zaterdag 7 oktober. Heb je het zien gebeuren, weet je meer of beschik je bijvoorbeeld over beeldmateriaal? Dan spreekt de politie je graag!

Zaterdag rond 17:00 reed een camperbus met twee personen op de Hanzeweg. Uit tegenovergestelde richting kwam een vrachtwagen. De twee voertuigen raakten door nog onbekende oorzaak in botsing met elkaar. Een 61-jarige vrouw uit Amersfoort die in de camperbus zat, raakte ernstig gewond. Zij is later aan haar verwondingen overleden. De 61-jarige bestuurder heeft verwondingen opgelopen, maar is aanspreekbaar. De 20-jarige bestuurder van de vrachtwagen bleef ongedeerd.

Nog veel vragen

Het opsporingsteam verkeer (OTV) van de politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Om exact te kunnen bepalen wat er gebeurd is, komt de politie graag in contact met getuigen. Reed jij die zaterdagmiddag op de Hanzeweg bij de kruising Ketelweg / Hondweg en heb jij het ongeluk zien gebeuren? Of heb je misschien camerabeelden? Dan hoort de politie dat graag.

Contact

Meld via de gratis tiplijn op 0800-6070. Liever anoniem je informatie doorgeven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op het nummer 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.nl.

112 Dronten

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Dronten lees je in onze categorie 112 Nieuws Dronten. Alle 112 alarmeringen uit Dronten kan je live volgen via 112 meldingen Dronten.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.