Logo 112Zeewolde

Redactie overig 0 reactie(s) wo 30 november 2022, 10:02

Straat in Zeewolde opgeschrikt door explosie, politie doet onderzoek

Laatst bijgewerkt: woensdag 10:02 uur
ZEEWOLDE – De politie deed vanmorgen onderzoek op de Enkhuizerweg in Zeewolde na dat er een explosie heeft plaats gevonden.

Rond 03:00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een explosie. Bij aankomst constateerden agenten dat bij enkele woningen de ruiten waren gesprongen en de stoep bezaaid lag met glasscherven, ook zou er volgens de politie meerdere auto’s zijn beschadigd door de harde knal.

Een bewoner die verder op in de wijk woont liet weten vannacht wakker geschrokken te zijn door een hele harde knal. “ik dacht dat mijn ramen stonden te trillen”

Het is onduidelijk wat de knal heeft veroorzaakt, de straat is afgezet en de politie is ter plaatse bezig met onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.