Logo 112Zeewolde

Redactie landelijk 0 reactie(s) zo 03 april 2022, 16:09

Vandaag rijden er geen NS treinen meer door landelijke storing

Laatst bijgewerkt: zondag 3 apr 2022 om 21:50 uur

NEDERLAND – Door een technische storing zijn er ‘grote problemen’ bij de NS. Daardoor kunnen er minstens tot 20.00 uur vanavond geen treinen rijden. Er worden geen bussen ingezet. Wie al onderweg is, moet op zoek naar andere reisopties, aldus de NS.

Op de trajecten van de regionale vervoerders rijden de treinen volgens de normale dienstregeling. Ook de internationale treinen worden niet geraakt door deze problemen.

Er zou sprake van ict-problemen die ook communicatie met medewerkers in treinen onmogelijk maken. De problemen zijn zo groot, zeggen de spoorwegen, dat op de stations geen enkele informatie kan worden gegeven. Er is geen aanleiding om te denken dat het gaat om een mogelijke hack van het systeem.

Update
Door de enorme impact van de storing aan het IT-systeem is het helaas niet mogelijk om vandaag nog treinen te laten rijden. De verwachting is dat morgenochtend grotendeels de normale dienstregeling kan worden opgestart.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.