Logo 112Zeewolde

Redactie overig 0 reactie(s) di 11 oktober 2022, 19:24

Twee aanhoudingen na ontploffingen zwaar vuurwerk in het centrum van Dronten

Laatst bijgewerkt: dinsdag 19:24 uur
DRONTEN – Zondag 2 oktober vonden er meerdere ontploffingen plaats in het centrum van Dronten. Onlangs werden er twee verdachten aangehouden.

Op die bewuste zondag vonden er in de nacht en namiddag meerdere ontploffingen plaats, die werden veroorzaakt door zwaar vuurwerk. Hierbij raakte een collega gewond en werden er meerdere goederen vernield. Na een getuigenoproep is de politie met behulp van tips de verdachten op het spoor gekomen.

Aanhoudingen

Deze week zijn er twee inwoners uit Dronten aangehouden die in verband worden gebracht met de ontploffingen. Op vrijdag 7 oktober is een 16-jarige jongen aangehouden. De dag erna, op zaterdag 8 oktober, is een 19-jarige man aangehouden. Beide verdachten zijn inmiddels heengezonden en mogen de afwikkeling van hun strafzaak, onder voorwaarden, in vrijheid afwachten.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Zeewolde
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.