Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) vr 08 oktober 2021, 20:46

Verschillende activiteiten in Zeewolde tijdens week van de Veiligheid: 11 t/m 17 oktober

Laatste update: 8 okt 2021 20:46 uur

ZEEWOLDE – Van 11 tot en met 17 oktober is het de Week van de veiligheid. Er worden in het dorp verschillende activiteiten georganiseerd.

Speurtocht voor kinderen
In het centrum kunnen kinderen de politie helpen om een vermissingszaak op te lossen. De burgemeester is vermist en de politie is op zoek naar aanwijzingen. Haal bij de receptie van het gemeentehuis een deelnameformulier. De aanwijzingen zijn van maandag 11 tot en met vrijdag 15 oktober in het centrum van Zeewolde te vinden.

Escaperoom voortgezet onderwijs
Zit je op het voortgezet onderwijs in Zeewolde? Speel dan mee in de escaperoom die door de gemeente Zeewolde, de middelbare scholen en Straathoekwerk is georganiseerd. Het omgaan met foute centen staat centraal en de wereld die schuilt achter klussen waarmee je snel geld kunt verdienen.

Informatie over veiligheid
Op vrijdag 15 oktober staat de wijkagent, brandweer, een BOA en de stagiaire afdeling Veiligheid van gemeente Zeewolde op de weekmarkt. Zij gaan graag met u in gesprek en hebben veel informatie mee. Ook vindt u bij de kraam een QR-code waarmee u een enquete over veiligheidsbeleving in Zeewolde kunt invullen.

Drop your knife
Een mes op zak is niet normaal, en zeker niet cool. De gemeente Zeewolde en de politie doen mee met de landelijke campagne tegen wapenbezit onder jongeren. Jongeren worden opgeroepen om hun wapen (anoniem en straffeloos) in te leveren bij het politiebureau in Zeewolde.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Zeewolde

Volg ons

Volg ons